Read the Beforeitsnews.com story here. Advertise at Before It's News here.
Profile image
By Φως Φαναρίου (Reporter)
Contributor profile | More stories
Story Views
Now:
Last hour:
Last 24 hours:
Total:

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΙΕΡΕΩΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ - ΕΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

% of readers think this story is Fact. Add your two cents.


Του Παναγιώτη Αντ. Ανδριόπουλου 
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο ΡΙΑ μεταδίδει ότι ιερέας της περιοχής Ροστόβ, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας με τις ένοπλες δυνάμεις της οικείας Μητρόπολης, αυτοκτόνησε την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Μητρόπολης Ίγκορ Πετρόφσκι. 
Τον αυτόχειρα βρήκε μέσα στο σπίτι του η σύζυγός του. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, ο ιερέας αντιμετώπιζε σοβαρούς πόνους στην πλάτη και μετακινούνταν με δυσκολία. 
Ο ιερέας Αντρέι Νεμίνικ ήταν γεννημένος το 1965 και υπηρετούσε ως ιερέας από το 1992. Πριν από αυτό είχε συμμετάσχει στον πόλεμο της Τσετσενίας, όπου είχε τραυματιστεί και έπειτα παρασημοφορήθηκε από το ρωσικό κράτος. Ήταν εφημέριος στον τοπικό ναό Ντμίτρι Ντονσκόι.
Στις 13 Φεβρουαρίου 2020 στην Χάλκη της Λάρισας o 60χρονος ιερέας, εφημέριος του χωριού, βρέθηκε κρεμασμένος στον γυναικωνίτη της εκκλησίας που λειτουργούσε. 
Το απόγευμα του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου 2020 ο 70χρονος ιερέας της Αγίας Τριάδας στην Ημαθία βρέθηκε από τους δύο γιους του απαγχονισμένος μέσα στην αποθήκη του σπιτιού του. 
Στις 24 Ιουλίου 2019 ο ιερέας του χωριού Μελιβοίας Λάρισας, εκεί γύρω στα 60, βρέθηκε, από τον γιο του, κρεμασμένος σε αποθήκη. 
Στις 7 Ιουλίου 2018, 61χρονος ιερέας εντοπίστηκε κρεμασμένος σε μια ελιά, σε χωράφι μεταξύ των περιοχών Ν. Αγχιάλου και Μικροθηβών Βόλου. 
Τον Σεπτέμβριο του 2012 στο χωριό Ζωοδόχος Πηγή των Φαρσάλων ένας ιερέας έθεσε τέλος στη ζωή του. Βρέθηκε από τους ιδιοκτήτες μιας στάνης, εντός του χώρου της κτηνοτροφικής μονάδας, απαγχονισμένος ο 43χρονος ιερέας, ο οποίος βοηθούσε συχνά στις εργασίες της. Ο ιερέας, που ήταν γεννημένος στο χωριό και κατοικούσε σε αυτό, είχε ετοιμάσει ένα αυτοσχέδιο βρόγχο και κρεμάστηκε από αυτό. 
Στις 23 Απριλίου 2012 προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Νεάπολης του Δήμου Βοϊου, με έδρα την Σιάτιστα, η είδηση της αυτοκτονίας ενός 35χρονου ιερέα. Ο ιερέας που καταγόταν από την Αλβανία και βρισκόταν χρόνια στην Ελλάδα, έδωσε τέλος στην ζωή του πέφτοντας στο κενό από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε. 
Επίσης, τον Σεπτέμβριο του 2018 ένας ρωμαιοκαθολικός ιερέας ηλικίας 38 ετών, ο οποίος είχε κατηγορηθεί από μια γυναίκα ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στην κόρη της, αυτοκτόνησε μέσα στην εκκλησία όπου λειτουργούσε, στη γαλλική πόλη Ρουέν, όπως έγινε γνωστό από τις εισαγγελικές αρχές της πόλης. 
Το φαινόμενο είναι διεθνές, όπως φαίνεται, και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί αναλόγως. 
Επίσης, είναι γνωστό ότι αρκετοί ιερείς, ακόμα και νέοι στην ηλικία, πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα ή και ψυχιατρικά νοσήματα, γεγονός που προκαλεί διάφορες παρενέργειες στη ζωή της Εκκλησίας. 
Αρκετές φορές απασχολούν την κοινή γνώμη ασέλγειες ιερέων και μάλιστα σε ανήλικους. 
Τα διαζύγια των ιερέων και οι εν διαστάσει γάμοι τους δίνουν και παίρνουν! 
Μήπως η Διοικούσα Εκκλησία θα πρέπει να σκύψει με μεγαλύτερη προσοχή πάνω στους ιερείς και να αφουγκραστεί περισσότερο τα προβλήματά τους διότι η κατάσταση τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη;Source: http://fanarion.blogspot.com/2021/04/blog-post_20.htmlBefore It’s News® is a community of individuals who report on what’s going on around them, from all around the world.

Anyone can join.
Anyone can contribute.
Anyone can become informed about their world.

"United We Stand" Click Here To Create Your Personal Citizen Journalist Account Today, Be Sure To Invite Your Friends.

Please Help Support BeforeitsNews by trying our Natural Health Products below!


Order by Phone at 888-809-8385 or online at https://mitocopper.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 888-388-7003 or online at https://www.herbanomic.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 888-388-7003 or online at https://www.herbanomics.com M - F 9am to 5pm EST


Humic & Fulvic Trace Minerals Complex - Nature's most important supplement! Vivid Dreams again!

HNEX HydroNano EXtracellular Water - Improve immune system health and reduce inflammation

Ultimate Clinical Potency Curcumin - Natural pain relief, reduce inflammation and so much more.

MitoCopper - Bioavailable Copper destroys pathogens and gives you more energy. (See Blood Video)
Oxy Powder - Natural Colon Cleanser!  Cleans out toxic buildup with oxygen! 
Nascent Iodine - Promotes detoxification, mental focus and thyroid health.
Smart Meter Cover -  Reduces Smart Meter radiation by 96%!  (See Video)

Immusist Beverage Concentrate - Proprietary blend, formulated to reduce inflammation while hydrating and oxygenating the cells.

Report abuse
Loading...

  Comments

  Your Comments
  Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

  MOST RECENT
  Load more ...

  SignUp

  Login

  Newsletter

  Email this story
  Email this story

  If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

  If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.