Profile image
By DK-Dansk Folkeparti
Contributor profile | More stories
Story Views

Now:
Last Hour:
Last 24 Hours:
Total:

Tilbagebetaling af Meld og Feld midler

Friday, October 21, 2016 3:08
% of readers think this story is Fact. Add your two cents.

Tilbagebetaling af Meld og Feld midler

Gruppeformand for Dansk Folkeparti i Europa-Parlamentet, Anders Vistisen, har nu afsluttet en tilbundsgående gennemgang af enhver økonomisk støtte fra det europæiske parti, MELD, og fonden, FELD, til aktiviteter, der relaterer sig til Dansk Folkepartis medlemmer af Europa-Parlamentet i årene 2012-2015, hvor Dansk Folkeparti har været medlemmer af Meld og Feld.

På baggrund af denne gennemgang har gruppeformand Anders Vistisen indstillet til Dansk Folkepartis ledelse, at hele støtten, der relaterer sig til Dansk Folkeparti i årene 2012-2015, betales tilbage.

Det drejer sig om 955.210,38 kr.

Det har Anders Vistisen indstillet til Dansk Folkepartis ledelse i Danmark. Og han vil tage deres beslutning med til mødet med Europaparlamentets kontor DG Finans på mandag. Hvis tilbagebetalingen sker sådan, har Dansk Folkeparti ikke fået én krone fra Meld og Feld.

Gruppeformand Anders Vistisen udtaler:

”Der har været en løsagtig omgang med formalia i MELD og FELD. Det indtryk, der har bredt sig i offentligheden, hvor der er tegnet et billede af rod, sjusk og lemfældig administration har i mit gennemgang vist sig at være et gennemgående problem. ”

”Vi vil selvfølgelig samarbejde fuldt ud med OLAF og Europaparlamentet om de undersøgelser, der allerede er påbegyndt, og det er vores håb, at vi snarest muligt kan få bragt klarhed og orden i sagerne.”

”Jeg vil gerne understrege, at der ikke er tale om, at aktiviteterne nødvendigvis er hverken ulovlige, problematiske eller har formelle mangler. Men at min anbefaling om tilbagebetaling alene bunder i en vurdering af, at det tjener Dansk Folkeparti som helhed bedst at lade sig separere fra disse europæiske organisationer. Som vi principielt og politisk altid har været modstandere af, og som vi følgeligt – i bagklogskabens ulideligt klare lys – aldrig burde have taget del i.”

”Jeg håber, at danskerne vil tage imod min uforbeholdne undskyldning for, at vi ikke har levet op til hverken de formelle eller de moralske standarder, som man med rette kunne have forventet af os. Det har ikke været godt nok, og det beklager jeg dybt.”

Vedhæftet finder I en oversigt over alle aktiviteter, som relaterer sig til Dansk Folkepartis medlemmer af Europa-Parlamentet. Listen over aktiviteter er fuldstændig og i overensstemmelse med de projektbeskrivelser, bilag og andet materiale, der har været tilgængeligt for revisionen og Europa Parlamentet.

 Oversigt over danske MELD og FELD aktiviteter.pdfSource: http://www.danskfolkeparti.dk/Tilbagebetaling%5Faf%5FMeld%5Fog%5FFeld%5Fmidler.asp

We encourage you to Share our Reports, Analyses, Breaking News and Videos. Simply Click your Favorite Social Media Button and Share.

Report abuse

Comments

Your Comments
Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Top Stories
Recent Stories
 

Featured

 

Top Global

 

Top Alternative

 

Register

Newsletter

Email this story
Email this story

If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.