Read the Beforeitsnews.com story here. Advertise at Before It's News here.
Profile image
By Hans Vosgezang
Contributor profile | More stories
Story Views
Now:
Last hour:
Last 24 hours:
Total:

Narcistische Persoonlijkheidsstoornis

% of readers think this story is Fact. Add your two cents.


Wat tips in het algemeen

  1. Laat geen emoties zien aan de rat(ten): pokerface en neutrale antwoorden geven.
     
  2. Reageer nooit direct, bouw altijd een vertraging in, best een nachtje over slapen, letterlijk.
     
  3. Bovenstaande geldt ook voor derden die onder invloed staan van de rat.
     
  4. Blijf naar kinderen altijd jezelf, ook als de rat invloed op ze heeft, gebruik ze niet als zakdoek, klankbord of wapen. Jij bent het voorbeeld door je gedrag ook als de rat de kinderen bij je weg probeert te drijven (PAS, ouderverstoting).
     
  5. Twijfel nooit aan je eigen verstand, better safe than sorry, beter een keertje paranoïde denken dan dat je de rat het voordeel van de twijfel geeft.Beter de rat vals beschuldigen dan dat je de leugen gelooft. Tien van de tien keer liegt de rat toch, alleen kom je daar vaak wat later achter.
     
  6. Als je moet reageren, reageer op een manier die totaal anders is dan dat de rat dat gewend is, dat maakt de rat onzeker.
     
  7. Als je aangeschoten of stomdronken bent, kan de rat niets met je, bedenk hoe je je dan gedraagt, dat werkt ook als je nuchter bent.
     
  8. Neem niet alles serieus, niet jezelf, niet de rat, niet de hel, niet de ellende, niet wat anderen zeggen: iets is zo erg als de manier waarop je er naar kijkt.
     
  9. Bij bedreigingen en ‘beloftes’ die zeker niet goed voor jou zijn: reageer ongeïnteresseerd of doe alsof je het niet snapt en negeer de bedreiging wanneer die geuit wordt, schiet in géén geval in paniek, waarschuw wel mensen.
     
  10. Zorg voor een totale informatiestop naar de rat: vertel een rat nooit wat je van plan bent, noch wat je bezighoudt, met wie je omgaat, niks, helemaal niks. Hoe minder de rat van jou weet, hoe minder dossiervorming over jou en hoe minder haakjes bij jou om aan te trekken voor de rat.
     
  11. Praat met niemand over de rat en zijn/haar reacties richting jou met mensen die met de rat omgaan. Betrek zulke mensen ook niet in je strijd tegen de rat, dit kun je alleen doen met “jouw” mensen.
     
  12. Treur niet om de vrienden, kennissen en zelfs familieleden die je kwijtraakt omdat zij wel de rat geloven en niet jouw, die mensen hebben je nooit gekend noch gezien wie jij was. Wie liever een leugen gelooft dan jouw leven zoals ze dat gezien hebben, is jou niet waard.

     

  13. Ga met een rat geen enkele discussie aan, dat is zinloos. Ook al heb je gelijk, krijgen doe je het toch niet.
     
  14. Bedenk dat de rat medestanders kweekt door ze veel te beloven, trap niet in mooie woorden, of juist lelijke woorden van mensen waarvan je weet dat die met de rat omgaan, de aanval kan ook via een derde komen.
     
  15. Een rat kan je alleen rot doen voelen door je uit te schelden, te devalueren, kleineren, domineren al of niet in het bijzijn van anderen als jij dat toestaat. Schaam je niet voor het gedrag van de rat, daar is alleen de rat zelf verantwoordelijk voor. Zeg bij een groffe belediging met een glimlach: dat zeg jij. Je glimlach geeft het antwoord al wat je ervan denkt.
     
  16. Mits de rat niet je dochter of zoon is: jij bent niet de vader of moeder van de rat: laat de rat zelf verantwoordelijk zijn of haar gedrag. Dreigementen zichzelf wat aan te doen ook bij de rat laten, niet op reageren of hooguit: als jij dat wil, moet je dat doen. Dit bij zelfdestructieve aankondigingen en ‘als, dan…’ dreigementen aan jouw adres.
     
  17. Bij fysiek gewelddadige ratten al het bovenstaande vergeten maken dat je wegkomt maar eerst iedereen waarschuwen in je omgeving dat je met een gewelddadige rat te maken hebt en voor je leven/gezondheid vreest ( en die van je kinderen). Schaam je niet, zoek zoveel mogelijk hulp in je familie en vriendenkring, kijk uit met hulpverleners die neigen ernaar de rat te geloven en niet jou want die stinken erin. Ook als je bedreigd wordt met fysiek geweld of de dood, dan is het domweg rennen voor je leven.Als je vermoedt dat dit eraan gaat komen, zorg dat je belangrijke papieren al uit huis hebt gesmokkeld of dat ze klaar liggen. bedenk van tevoren hoe je vlucht, best een gecoördineerde actie met meerdere mensen die op de hoogte zijn, en met militaire precisie.
     
  18. Bij een psychisch mishandelende rat heb je meer tijd weg te komen of zelfs de rat eruit te werken. Bedenk dat ratten patroonmatig te werk gaan, doe daar je voordeel mee.
     
  19. Je loopt altijd trauma’s op van een rat op de iets langere termijn. Bedenk dat het geen nut heeft daaraan te gaan werken als je nog volop onder de invloed van een rat verkeerd ook al zit die op een afstandje. Je hebt meer steun aan vriendinnen of mensen die weten waar je mee zit dan aan een professional die slechts een studie heeft gevolgd maar zelf niet aan de lijve ondervonden heeft wat een rat is en doet. Dan maakt die -peut of psych van jou het probleem en word je na de rat nog ens gepakt door je ‘hulpverlener’. Bedenk dat daar ook ratten tussen zitten, ga er maar eens tegen in en kijk hoe hij of zij reageert.
     
  20. Gebruik je gezonde verstand, dat heb je zeker ook al word je voortdurend van overtuigd dat je geestelijk niet spoort en ook al lig je uit elkaar en ben je jezelf totaal kwijt. Bedenk dat je altijd mogelijkheden hebt, ook al lijkt het net zich om je gesloten te hebben. Er is altijd een uitweg, geef nooit de moed op daarnaar te zoeken.
     

Bron: Ratgevallen 2.0. … het vervolg, alles weer hervinden … Bladzijde 14, 15 en 16. Zie http://www.ratgevallen.nl/



Before It’s News® is a community of individuals who report on what’s going on around them, from all around the world.

Anyone can join.
Anyone can contribute.
Anyone can become informed about their world.

"United We Stand" Click Here To Create Your Personal Citizen Journalist Account Today, Be Sure To Invite Your Friends.

Please Help Support BeforeitsNews by trying our Natural Health Products below!


Order by Phone at 888-809-8385 or online at https://mitocopper.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomic.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomics.com M - F 9am to 5pm EST


Humic & Fulvic Trace Minerals Complex - Nature's most important supplement! Vivid Dreams again!

HNEX HydroNano EXtracellular Water - Improve immune system health and reduce inflammation.

Ultimate Clinical Potency Curcumin - Natural pain relief, reduce inflammation and so much more.

MitoCopper - Bioavailable Copper destroys pathogens and gives you more energy. (See Blood Video)

Oxy Powder - Natural Colon Cleanser!  Cleans out toxic buildup with oxygen!

Nascent Iodine - Promotes detoxification, mental focus and thyroid health.

Smart Meter Cover -  Reduces Smart Meter radiation by 96%! (See Video).

Report abuse

    Comments

    Your Comments
    Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

    MOST RECENT
    Load more ...

    SignUp

    Login

    Newsletter

    Email this story
    Email this story

    If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

    If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.