Read the Beforeitsnews.com story here. Advertise at Before It's News here.
Profile image
By Rene van den Brink
Contributor profile | More stories
Story Views
Now:
Last hour:
Last 24 hours:
Total:

G.O.D.Z. - Mirroring - Secrets of The Zion Orde - Creation New Earth - Rebirth 2012 ...

% of readers think this story is Fact. Add your two cents.


http://www.reflectionmaat.blogspot.com/

Het geheim van de Zion orde welke de Olympische spelen aangrijpen deze bekendheid te geven gaat veel diepgaander dan mensen denken. Of we nu willen of niet iedereen hier op aarde krijgt hier mee te maken, niemand van de 7 miljard mensen hierop uitgezonderd. Let u op dat vanuit aan Alziend oog word meegekeken en dat dingen nu nodig zijn tot een hoger bewustzijn te komen.
 Overheidsinstanties en veel rijkeren zijn al op de hoogte van de naderende creaties ( zie wereldbollen) Zij houden echter u als burger niet op de hoogte van de wonderlijke feiten en gedragen genaamd moeder aarde.

De creatie van de nieuwe aarde bestaat uit veel aaneengekoppelde gebeurtenissen waaronder de creatie van duizenden eilanden wereldwijd in vormen van dierenriemen, dieren, planten zodiac en of alle andere maar denkbare levensvormen.
De creatie van nieuwe aarde IS reeds in gang gezet en behoord tot de reeks van vooraanstaande gebeurtenissen welke zichtbaar zullen worden in de tijdsbestekken 2012 – 2060. Deze gebeurtenissen zullen niet ongemoeid gaan en zullen ook de geheime visie van de Zion Orde aan het licht brengen.

De creatie van een groots georganiseerde wereldmacht zal falen doordat de volledige mensenmassa de geheimen op tafel gelegd zal krijgen door inspanningen vanuit andere dimmensies en levensvormen. Deze inspanningen zullen zorgdragen dat sprake is van ondermijnen van dit soort geheimen waar iedereen van MAG weten en het geheim geen geheim meer is maar een groot wonderlijk feit.
Er zal enkel sprake zijn van een gezamenlijke wereldorde als het karma van iedereen als gelijkwardig gezien gaat worden. Dit zal een energetische afstemming zijn van zo boven zo beneden en zal vanuit gezamenlijk karma worden aangestuurd niet meer vanuit macht. Enkel de gedachte al slecht te willen doen zal ook gaan falen. Men mag echter niet de krachten onderschatten van de uitspattingen en laatste stuiptrekkingen van dit soort organisaties welke wereldwijd zorg hebben gedragen voor onveroordeelbare gedragen, ook dit karma zal zich nu tegen deze personen keren. ( Let u op NIETS zal dat zijn geweest wat het behoorde te zijn.. )
UW aarde is bezig met een grootschalige reeks van vooraanstaande gebeurtenissen die reeds in werking zijn getreden en waar grotendeels de eerste belijningen van de belichamingen zichtbaar worden.

Belichamingen waar als we ervoor openstaan de eerste belijningen gaan herkennen geven overduidelijk aan op wat voor niet onder woorden te brengen schitterende planeet wij als mens woonachtig zijn. De creatie van de vele eilanden, bergketens en rivierenstelsels in vormen van fractal verbonden energie en aan alle andere levensvormen verbonden. Ook geeft het duidelijk aan hoe de verwevenheid met elkaar verbonden is en dat wij als mens de grote vraag mogen gaan stellen nog langer deze aarde te willen vernietigen of een bijdrage te willen gaan leveren ONDERDEEL uit te willen gaan maken van dit grotere plan waar geen mens het daadwerkelijk besef nog begrijp van zal kunnen overtreffen. Zo wonderschoon, zo wonderlijk zo krachtig zullen de krachten zijn die deze creaties tot stand zullen gaan brengen.

Of het nu om Zeepaardjes, vissen Krokodillen of alle andere levensvormen gaat, overal hier op aarde is een vergelijkbaar Matrix gekoppeld energieveld aanwezig waar in het auraveld en blauwdruk van de Melkweglijn ( wheel of Dazu ) zichtbaar gesteld zal gaan worden.

Wie dus goed om zich heen kijkt en zich die fantasy in zich te roepen merkt al snel op dat de aarde vele malen wonderlijker in elkaar steekt dan menig persoon hier op aarde bij stil staat. U kunt dus verwachten dat de overdondering van hen die niet bewust hebben willen weten immens zal zijn na voltooiing van de creaties en belichamingen.

Aan u de oproep daaraan gehoor te geven om hen die steun te geven die het nodig zullen hebben, omdat de creaties van “hemel op aarde” als blauwdruk afgegeven zullen worden zal de intensie en schoonheid niet in woorden te bevatten zijn. De meest diepgaande emotie van ons als mens zijnde zal geraakt worden door elk mensenlijk levend wezen omdat wij zoals de Da vinci Code al aangaf op dat kruispunt mogen staan van bewustwording en als schakel tussen de kernen van de aarde en de galaxy mogen dienen.

Nogmaals gelden ook voor de gebieden Italie dat in reeds eerder benoemde gebieden noodverordeningen van kracht moeten gaan en gebieden die reeds eerder gemeld zijn bevolkingen op zijn minst voor te bereiden op wat komen gaat. De Goden hebben de minachting en misbruik van Goden door de Romeinen uit het verleden vergeven echter NIET vergeten, zij krijgen nogmaals die kans de gronden te verlaten welke terug gegeven zullen worden aan de aarde. De creatie van de Krokodil ( Alpen) zal veel teweeg brengen en IS reeds in gang gezet ( Instorten bepaalde bergen Alpen.) 
We zullen spoedig naar buiten treden met meer waardevolle informatie.
Uiteraard is dit de wereld van fantasy, voor wetenschappers de wereld vol met spirituele leugens en waanzin, echter DIT is niet de manier waarop wij als mensen denken maar de manier waarop onze aarde, galaxy en alles wat daar om ons heen ademt en leeft WEL denkt, leeft en geniet..
De wetenschap zal enkel al door dit ingrijpen van hoger karma tot een zeer hoog bewustzijn mogen komen..
De wereld na 2012 zal niet meer bestaansrecht genieten vanuit leiderschappen maar vanuit saamhorigheden..
Liefdevolle groet,
G.O.D.Z.
Mirroring
Group of People

Read more at MIRROR


Source:



Before It’s News® is a community of individuals who report on what’s going on around them, from all around the world.

Anyone can join.
Anyone can contribute.
Anyone can become informed about their world.

"United We Stand" Click Here To Create Your Personal Citizen Journalist Account Today, Be Sure To Invite Your Friends.

Please Help Support BeforeitsNews by trying our Natural Health Products below!


Order by Phone at 888-809-8385 or online at https://mitocopper.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomic.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomics.com M - F 9am to 5pm EST


Humic & Fulvic Trace Minerals Complex - Nature's most important supplement! Vivid Dreams again!

HNEX HydroNano EXtracellular Water - Improve immune system health and reduce inflammation.

Ultimate Clinical Potency Curcumin - Natural pain relief, reduce inflammation and so much more.

MitoCopper - Bioavailable Copper destroys pathogens and gives you more energy. (See Blood Video)

Oxy Powder - Natural Colon Cleanser!  Cleans out toxic buildup with oxygen!

Nascent Iodine - Promotes detoxification, mental focus and thyroid health.

Smart Meter Cover -  Reduces Smart Meter radiation by 96%! (See Video).

Report abuse

    Comments

    Your Comments
    Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

    MOST RECENT
    Load more ...

    SignUp

    Login

    Newsletter

    Email this story
    Email this story

    If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

    If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.