Read the Beforeitsnews.com story here. Advertise at Before It's News here.
Profile image
By Rene van den Brink
Contributor profile | More stories
Story Views
Now:
Last hour:
Last 24 hours:
Total:

G.O.D.Z. Mirroring Thanks Sotsji Russia - Organized Mitosis - Nucleair Halo ( Aureool) Sotsji Russia

% of readers think this story is Fact. Add your two cents.


Uw Meso aarde is omstrengeld van allemaal DNA strengen welke in alle sferen lagen en dimensies terug komen, nu de werelden zich openbaren en niet langer stilogehouden zullen kunnen worden zal duidelijk worden dat v oor de Meso aarde geen einde der tijden mogelijk zal zijn.
Deze grote leugen zal niet langer bewijsbaar zijn, wel zal belangrijk zijn welke gebieden welk Nucleair Halo gevormd gaat worden en welk gedrag trilling en frequentie hierbij behoren. Een Nucleair Halo is een kern van een Dna streng, de midden kern tussen de strengen in wordt ook wel Nucleair Halo benoemd ofwel Kern Aureool, ( Christ Symbolisme Maria..)
Overal in op en boven uw dimensie Meso Planet is de tranformatie zichtbaar aan het worden en worden in de Nucleair Halo,s de ogen zichtbaar welke vanuit diafragma langzaamaan toonbaar worden gesteld. Weest u gewaarschuwd hier niet mee te spotten en niet langer te kiezen voor geheime genootschappen en of achterhouden van informatie. AL uw kennis zal namelijk nodig zijn de nieuwe Meso aarde te gaan begrijpen in vormen van trillingen, frequenties en vooral het gedrag wat per Halo ( Aura) verschillend zal zijn.

Overal zult u de DNa strengen en Nucleair Halo,s nu gaan herkennen, en worden deze massaal waargenomen, dit bewijs dat de aarde en onze mensheid niet alleen is zal een grote doorbraak mogen zijn angst van uw Meso aarde weg te mogen gaan halen en onze visie gezamenlijk naar een victorieuze toekomst te laten richten. De les die wij als mensheid hebben mogen leren in het hier en nu zijn simpel, enkel religieuze leiders, regeringsleiders en koningshuizen welke van deze kennis op de hoogte waren dachten gevrijwaard te zijn en dachten dat hun huisraad voor lange tijd gewaarborgd zou zijn, niets daarvan zal minder waar zijn omdat nu de trillingen zijn veranderd en alles gereset is, en wordt ook hun huizen en huisraad niet langer veilig zal zijn.

DNA wolken, of golven, bergketens, Vulkaan strengen in vormen van DNA, uw aarde is een grote bibliotheek voor u om te leren van alles wat wij gezamenlijk op incorrecte wijze hebben ingezien. Niets zal nog zijn als het was.

Dna wolken kunnen ook uigelicht zijn omdat de sferen, lagen en dimensies samen zijn gebonden en begonnen zijn met hun transformaties. Niets hieraan zal men nog tegen kunnen houden, men spreekt hier namelijk van het grootst Goddelijk plan ooit uitgevoerd. 
Wereldwijd worden kapitalen uitgegegeven aan stadions en Olympische spelen, de locaties echter worden en zijn niet zomaar uitgezocht, deze staan idem dito op de kern punten van de Nucleair Halos ofwel Aureolen. Deze voorheen krachtplaatsen konden als zeer hoog energetisch worden aangemerkt. Nu echter zijn de zeer grote gevaren aanwezig dat juist midden in deze kernen zich nu de ogen gaan vormen in volgorde van diafragma van het oog. De eerste hiervan zijn reeds zichtbaar en worden al door National Geographic Channel  in de media gebracht. U zult zeer spoedig van dit gebeuren meer horen in vele media groepen.
Hier op deze afbeelding ziet u een erg mooi voorbeeld hoe de kern Nucleair Halos gebruikt konden worden voor onder andere sport evenementen. Hieronder vind u een aantal stadions welke nog gebouwd zouden moeten worden maar waar grote vraagtekens bij gezet mag worden of dit nog wel mogelijk is in verband met de nieuwe transformatie van uw Meso aarde welke begonnen is.
De kernen van deze DNA strengen welke Nucleaire Halos worden genoemd zijn  energetische vortexen waar energie groots binnenstroom, nu Sotsji connected is met het hiernamaals en alle andere sferen en lagen zal het extreem moeilijk worden nog zelfverrijking en macht toe te passen in UW dimensie MEso aarde, u zult ALLE anti materie over uzelf af roepen mocht u niet meer in overeenstemming handelen in belang van Meso Cell Aarde.

Ook in het micro proces ( Mitosis) ziet u bij de DNA Verstengeling de nucleair halo zeer goed zichtbaar, de blauwe kernen is het energetisch aureool.

Piramidecomplezen zoals Gizeh werden op krachtplaatsen als deze gebouwd ( Vandaar Free Mson symbool om piramides heen welke nu zichtbaar worden.)

Eenmaal het aureaal verwezenlijkt begint de natuur weer aan natuurlijke afbraak, het proces gaat door en door en wordt uiteindelijk opgeslagen in de aarde als “bibliotheek” zodat navolgende generaties ALTIJD informatie voorhanden zouden hebben te KUNNEN overleven.
In de stadion bouw is overduidelijk de connectie te zien welke met de Mitose celdeling plaatsvind, hier wordt aureool over aureool gecreëerd waarna de opbouw meer en meer vorm krijgt, let u op wij mensen hebben een opbouw van ruim 16,7 miljard van deze soortgelijke celdelingen welke uiteindelijk ons als mens als creatie heeft gemaakt.

Elke hoek in het stadion moet overeenkomen met de verschillende persoonlijkheden ( waren er 12 maar zijn er nu 13..) Ook moet rekening gehouden worden met de zielfrequentie welke op waarheid en eerlijkheid berust is, wordt dit niet gehandhaafd dan zal energetisch alle energetica uit dit energetisch Halo ontrokken worden. In boven afgebeelde weergave ziet u duidelijk de Boomvisie aanwezig welke ook op de piramidebouw is toegepast, energetisch komt een stroom binnen en straalt ook weer naar buiten toe. De trap kunt u zien als stam van boom, de grijze midden kern de “kruin” van boom..
Men kan mooie energetische piramiden bouwen en uw familie energetisch verbinden aan de opbouw van deze natuurlijke logica, MAAR als uw intentie niet overeenkomt met de kosmische orden roept u een vloek over u en uw familie af die zijn weerga niet kent. Wees dus gewaarschuwd zich te houden aan deze kosmische orde welke NIET bepaald wordt door ons als mensen maar WEL opgevolgd en begrepen zal mogen worden. 

Op diverse stadions welke voor de toekomst gepland staan worden ook al de dieren zodiac ( Zion = zie de zon) gecreëerd, deze staan symbolisch voor de hoofdgroep welke zich opsplitst in veel meer kleinere persoonlijkheden. Hier zal later op worden terug gekomen, u kunt dit vergelijken met de hoofdfamilie vis, welke zich daarna onderscheid in vele andere families verbonden aan vissen.
Zo is het wiel der creaties eindeloos bezig nieuwe creaties voor u te creëren en oude weer te laten incarneren in de schitterende cirkels van vele levens.
Liefdevolle groet,
Amon Re – Ra
8888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
специальное сообщение для Путина
Пусть ваши народы мезо земле готовится к, что грядет ..
В общих интересах вашего мобильного мезо земли и все, что живет и дышит.
Безусловная любовь, я приветствую вас от имени богов, 
Амон Re сын Ра
(google translate)
888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
Een speciaal bericht voor Poetin 
Laten we uw bevolkingen van Meso aarde voorbereiden op dat wat komen gaat..
In algemeen belang van uw cell meso aarde en al dat ademt en leeft.
Vanuit onvoorwaardelijke liefde groet ik u namens de godenwereld, 
Amon Re zoon van  Ra
Amon Ra


Source: http://reflectionmaat.blogspot.com/2014/02/godz-mirroring-thanks-sotsji-russia.html



Before It’s News® is a community of individuals who report on what’s going on around them, from all around the world.

Anyone can join.
Anyone can contribute.
Anyone can become informed about their world.

"United We Stand" Click Here To Create Your Personal Citizen Journalist Account Today, Be Sure To Invite Your Friends.

Please Help Support BeforeitsNews by trying our Natural Health Products below!


Order by Phone at 888-809-8385 or online at https://mitocopper.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomic.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomics.com M - F 9am to 5pm EST


Humic & Fulvic Trace Minerals Complex - Nature's most important supplement! Vivid Dreams again!

HNEX HydroNano EXtracellular Water - Improve immune system health and reduce inflammation.

Ultimate Clinical Potency Curcumin - Natural pain relief, reduce inflammation and so much more.

MitoCopper - Bioavailable Copper destroys pathogens and gives you more energy. (See Blood Video)

Oxy Powder - Natural Colon Cleanser!  Cleans out toxic buildup with oxygen!

Nascent Iodine - Promotes detoxification, mental focus and thyroid health.

Smart Meter Cover -  Reduces Smart Meter radiation by 96%! (See Video).

Report abuse

    Comments

    Your Comments
    Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

    MOST RECENT
    Load more ...

    SignUp

    Login

    Newsletter

    Email this story
    Email this story

    If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

    If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.