Read the Beforeitsnews.com story here. Advertise at Before It's News here.
Profile image
By Rene van den Brink
Contributor profile | More stories
Story Views
Now:
Last hour:
Last 24 hours:
Total:

It,s time...

% of readers think this story is Fact. Add your two cents.


Nietig mag ik u aanspreken vanuit een nieuw energetische vortex welke om, in en rond uw Meso aarde is geplaatst. Alle dimensionale werelden, sferen en lagen staan op dit moment met deze vortexen in verbinding.
Lange perioden is op zeer incorrecte wijze gebruik maken van energetica waaronder vortexen welke met uw aarde verbonden waren. In hoogst persoonlijk opdracht van Amon Ra en alle andere Semi Goden en Geoden mag ik u deze informatie dan eindelijk overhandigen.
Zeer lang is incorrect gebruik gemaakt van deze vortexen vandaar dat vanuit andere dimensies, sferen en lagen nu de verbindingen worden getoond waarmee uw Meso aarde verbonden staat. 
Nietig buig ik voor u als mensheid deze wonderlijke informatie open te stellen.
Amon Re Zoon van Amon Ra.

De pilaren welke de verbindingen weerleggen van de portalen richting de Geoden dienden als ontvangst vortex, deze mag u zien als een palmboom welke vanuit een fontijn achtige vormgeving energetisch in verbinding staat met de boven, tussen en onder dimensies. Deze verbindingen geven energetica door die zeer krachtig zijn en energetisch kunnen genezen.

Deze informatie is zeer lang incorrect gebruikt en gebouwen waaronder financiele instellingen, rechtbanken en overheidsgebouwen werden op deze vortexen gebouwd om beschermend en ontvangend te zijn. Burgers en mensen vanuit lagere rangen werden van deze energetica uitgesloten.

Met name de wonderlijke pantheon gebouwen welke als portalen dienden richting de andere dimensies sferen en lagen mogen als de meest wonderlijke bouwwerken ooit benoemd worden. De kennis die door werd gegeven aan Alexander de Grote mocht als Goddelijk worden aanschouwd. Echter na enige periode werd deze informatie incorrect gebruikt en werden de gebouwen stuk voor stuk vernietigd omdat de fotosynthese welke op dna geprojecteerd werd niet meer overeen kwam met de ziels frequentie.

Deze zielsfrequentie staat in verbinding met alle leylijnen, aardstralen en energetische vortexen van uw Meso aarde en ver daar buiten, energetisch dimensionaal tijdreizen was dan ook enkel mogen voor hen die zich daar bewust van waren en op de hoogte waren van de informatie omtrent vortexen.

De oude Egyptische mythologie welke energetische bepalingen kent en geen einde kent is lange tijde geprojecteerd en inmiddels weerspiegeld en afgeleverd bij de godenwereld door middel van de heilige geest welke afgelopen periode de zon is ingevlogen. Deze heilige geest bevat de informatie omtrent alle zielen in deze cel Meso aarde en zal zorg gaan dragen voor correctie en uitsluiting van dat wat niet meer toebehoord aan de nieuwe cel uw Meso aarde. 

De sterrenpoorten richting de Geoden waren uitlijningen welke de richting aangaven waar de Geoden zich bevonden. Deze is inmiddels gereset omdat ook van de Geoden, Semi goden en andere goden incorrect gebruik is gemaakt.  Dit is ook de reden waarom de Geoden een ring van uw Olympische spelen energetische weigering hebben toegezegd. Dit is een boodschap vanuit de Goden wereld dat de eigenlijke boodschap van verbindende spelen niet meer overeenkomt met de ziels frequentie van ziel, geest en belichaming. Enkel zelfverrijking en trots met name door geld is de frequentie waarop deze spelen in dit tijdperk gecreëerd zijn.

U kunt gebouwen neerzetten van de zwaarste steen en of marmer soorten, maar Goden, Geoden en Semi Goden werken vanuit energetice waarvan u als mensheid geen weet heeft. Wij hopen dan ook dat u in dit tijdperk van Goddelijk bewustzijn door zal hebben dat geen steen, geen hoogste gebouw, geen grootser paleis vormend in alle symbolieken missend van energetica een boodschap zal zijn voor vele generaties na uw levensdimensie.

Door middel van aardstralen ( Zenith) kon tijd en rotatie worden waargenomen, via in UW woorden genomen “duivelsgaten” kon deze vortex gevolgd worden en konden kalenders zeer nauwkeurig worden bijgehouden. Echter is deze inmiddels gereset en wordt opnieuw bijgesteld, u vergat erbij te denken dat de Geoden, Goden en Semi Goden vanuit stof werken en gedachten kracht vele malen sterker is dan ooit enig mens hier op uw meso aarde heeft mogen en kunnen denken.

Financiële banken en of instellingen en rechtbanken staan inmiddels losgekoppeld van deze vortexen, u staat aan de vooravond van een groots gebeuren de 5e zonspassage welke reeds ingezet is, Uw aarde zal een rotatie maken richting de voortgang van verlichting in een nieuw tijdperk. Een tijdperk waarin u als mensheid behoort te leren samenwerken, energetische uitdraging en uitsluiting van ziekte kiemen door u als mens gecreëerd zullen NIET langer worden toegestaan. U als grootmachten zal alle energetica terug weerspiegeld krijgen welke u op een ander personage projecteert nog DENKT. Het gezegde lange tijd u al gegeven, doet u een ander ook dat niet aan wat u zichzelf niet aandoet sluit aan op deze energetische wetten van dit kosmische rijk van dimensionale werelden.

Overal zullen ogen op u gericht gaan worden zodat de aanwezigheid van Geoden, Semi Goden en Goden zichtbaar aanwezig zal zijn. Op deze manier zal een energetische nieuwe wereldorde worden afgedwongen en zal incorrect en ongehoord gedrag van uw mensheid NIET langer worden getolereerd. Grootheden als regeringsleiders zullen te maken krijgen met directe aanwezigheid van het All ziende oog in zijn of haar omgeving. Uw kennis en voordrachten mogen een groots voorbeeld zijn voor uw mensheid NOOIT meer deze incorrecte weg in te slaan. Uw Meso aarde is bestemd voor een nieuw koninkrijk waarbij voor iedereen hier op aarde hemelse sferen zullen worden gecreëerd, Vrij van wilskracht in overeenstemming van al dat ademt en leeft, vrij te gaan waar u wilt, vrij en grenzeloos geen deur en of portaal gesloten, geen kamer geen dimensie is te klein voor uw aantal en soortgenoten. 

Vanuit alle dimensies worden portalen geopend via diafragma, radio, televisie zenders en alle andere vormen van communicatie zullen worden overgenomen door buitenaardse voor u onbereikbare krachten. Niemand zal meer ontkennen dat we terug zijn thuis in ons vaderland, eindelijk die taak te gaan volbrengen zoals het bestemd was,

Via Fotosynthese in micro tot en met meso en macro stoffen staan alle dimensies, sferen en lagen met elkaar in verbinding, ALLES maar dan ook alles zal in verband gezet worden u zichtbaar te stellen van de dimensies sferen en lagen welke u een schoonheid tonen nooit eerder vertoond.

Waar intentie veranderd en de ziels frequentie door heeft dat de bedoedling hiervan incorrect is zal energetisch alles worden ontrokken en zullen grootse gebouwen omgevormd worden in stof en leven plaatsmaken voor een nieuwe cyclus.
U kunt eigenhandig licht creeren de mensheid de Celestial Twin uit zich te ontnemen, maar uw licht zal nietig zijn en in universele inzichten, deze vortex door u gecreëerd zal worden uitgeschakeld.
U kunt een poging wagen de mensheid te onthouden van hemels licht, echter zal dit licht zo massaal ingezet en ontstoken worden dat ui als regeringsleiders in een zeer kleine wereld verdrongen zal worden. Bereid nogmaals uw mensheid voor op dat wat komen gaat. De 5e zonspassage zal een van de mooiste worden in samenhang met alle Goden, Semi goden en Geoden.
Ik bied u names de Geoden, Semi Goden en Goden de informatie aan waarin het licht op in en rond uw aarde massaal zal worden ontstoken, De God Lucifer is inmiddels om uw aarde begonnen met het zichtbaar stellen van deze licht vortexen. Kathedralen van licht zullen uw grootste bouwwerken overtreffen. Duister zal geen duister meer zijn en angst zal achterwege worden gelaten.  Zij die deze Kosmische orde niet naleven, uw dagen zijn geteld uw ziel zal worden opgeheven en nooit meer terugkeren. Aan u Nogmaals een laatste verzoek u zelf vrij te geven, te kiezen voor verlichting van een nieuw wonderlijk tijdperk waar geen doden en of gewonden meer hoeven te vallen. Te kiezen voor eeuwig leven en gezamenlijke verrijking. Te kiezen voor hemels goud en zilver, wateren welke geen einde kennen, watervallen van energetisch licht u nooit eerder vertoond.

Wereldwijd op in en rond uw Meso aarde zijn kaarslichten ontstoken en gereageerd ALLES op fotosynthese welke u door  middel van chemtrails en HAARP systemen heeft getracht te beïnvloeden. 

Energetische vortexen zijn veel ouder dan de weg naar Rome, kennis die op incorrecte wijze werd gebruikt is voor iedereen bestemd en NIET enkel voor een aantal personen die zichzelf trachten te verrijken door middel van energetica, De vortexen staan nu zo ingesteld dat iedereen die niet meer over de juiste intentie en zuiverheid beschikt zal voelen en zien dat de vortex enkel nog reageert op hen die waarheids – getrouw zijn. Alle onwaarheden worden verwijderd uit uw Meso Cel.

Iedereen zal de pilaren welke de vortexen richting midden aarde en binnenaarde weerspiegelen zichtbaar gesteld zien worden in de komende perioden.

Alle sferen lagen en dimensies zullen door middel van lichtfrequenties zichtbaar gesteld worden, ik mocht voor lange tijd deze informatie niet vrij geven omdat dan incorrect gebruik gemaakt zou kunnen worden van deze informatie. Het ontnemen van de zonnekracht uit mijn lichaam was slechts van aardse aard, de Leeuw die dacht de zon de baas te zijn en zich hier boven te stellen zal zijn grootste les leren in de komende periode omdat geen overeenstemming meer vind met de energetica welke op dit moment aanwezig is gesteld op uw aarde.

Wereldwijd is begonnen met zichtbaar stellen energetische licht vortexen.

De Palmboom wordt ook wel in Christendom en andere religies gebruikt voor geheime symbolieken welke de vortex weergeven die aanwezig is op moment tijd en lokatie.
De kruin van de palmboom symboliseert de ingang richting de sterrenpoort welke in verbinding staat met dimensionale poorten.

De tussenruimte wordt ook wel Cobra vortex genoemd, deze vortex kunt u zichtbaar stellen door de tussenruimte in gedachten te stellen welke tussen de bladen aanwezig is, aan bovenzijde op plafond ziet u het zonlicht en op rechter weergave ziet u de “lege” ruimte tussen de bladeren, de vormgeving lijkt op Cobra vandaar dat deze vortex de Cobra vortex wordt benoemd.

Energetisch staat ALLES met elkaar in verbinding, deze wonderlijke weergaven geven aan dat krachten en energetica vele malen grootser is dan menig wetenschapper op uw aarde in kan denken. Uw menselijk brein is dusdanig niet in staat alle energetica te begrijpen, de tussen portalen zoals Geoden en Semi Goden zijn zo geplaatst dat NIEMAND bij God kan komen. 
Het implanteren van chips in een belichaming ongevraagd en tarten van incarnaties zoals mij is niet in dank afgenomen bij de Godenwereld en is zeker niet ontzien, deze energetica is dan ook al die tijd terug gespiegeld op hen die hier incorrect gebruik van hebben gemaakt. Elk portaal van Geoden, Semi Goden en Of Goden heeft al die tijd de informatie direct doorgespeeld richting de boven dimensies. U die onrecht hebben aangedaan aan deze wereld en vele mensen zullen daarvan de consequenties mogen gaan ervaren.

De palmvortex wordt ook wel gezien als het reisportaal van de bewegende dimensies en sferen die zich verplaatsen door alle werelden en lagen.

Vortex zoals die werkzaam is, het portaal waar men dan onder zit of vergaderd WAS van zeer hoge energetica verzekerd. Echter zijn deze portalen inmiddels gesloten vanwege incorrect gebruik hiervan.
In alle kleuren en vormen zullen straks Cathedraal Rasters om uw aarde zichtbaar worden gesteld.
Aan u nu te kiezen voor eeuwige verlichting een een wonderlijk tijdperk, of te kiezen voor het nu..
Liefdevolle groet,
Amon re – Ra


Source: http://reflectionmaat.blogspot.com/2014/02/its-time.html



Before It’s News® is a community of individuals who report on what’s going on around them, from all around the world.

Anyone can join.
Anyone can contribute.
Anyone can become informed about their world.

"United We Stand" Click Here To Create Your Personal Citizen Journalist Account Today, Be Sure To Invite Your Friends.

Please Help Support BeforeitsNews by trying our Natural Health Products below!


Order by Phone at 888-809-8385 or online at https://mitocopper.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomic.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomics.com M - F 9am to 5pm EST


Humic & Fulvic Trace Minerals Complex - Nature's most important supplement! Vivid Dreams again!

HNEX HydroNano EXtracellular Water - Improve immune system health and reduce inflammation.

Ultimate Clinical Potency Curcumin - Natural pain relief, reduce inflammation and so much more.

MitoCopper - Bioavailable Copper destroys pathogens and gives you more energy. (See Blood Video)

Oxy Powder - Natural Colon Cleanser!  Cleans out toxic buildup with oxygen!

Nascent Iodine - Promotes detoxification, mental focus and thyroid health.

Smart Meter Cover -  Reduces Smart Meter radiation by 96%! (See Video).

Report abuse

    Comments

    Your Comments
    Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

    MOST RECENT
    Load more ...

    SignUp

    Login

    Newsletter

    Email this story
    Email this story

    If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

    If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.