Read the Beforeitsnews.com story here. Advertise at Before It's News here.
Profile image
By Rene van den Brink
Contributor profile | More stories
Story Views
Now:
Last hour:
Last 24 hours:
Total:

Mentaliteitsverandering en gedragswijziging noodzakelijk voor gehele mensheid...

% of readers think this story is Fact. Add your two cents.



( Weergave UFO ( Onbekend object) vliegt in zon… Bron NASA Februari 2014)

Nu de Cell Meso aarde haar voltooiing nadert mag gesproken worden dat een grote wijziging noodzakelijk is van gedrag, wetsvoeringen en aansprakelijkheid – stelling natuurlijke rechtspersonen. In deze gevallen wordt niet gekeken welke persoon daadwerkelijk de daad heeft gepleegd maar wordt de persoon aansprakelijk gesteld waarvan de zaak op naam staat of waar de grond of bedrijfsvoering op naam staat.

In het gedrag mag worden gesproken van in correctie omdat in Nederland en andere delen van de wereld niet de persoon die iets aanricht schuldig wordt bevonden maar de persoon waarvan het eigendom en plaats delict verantwoordelijk wordt gesteld van gedane zaken.

Na eindeloze zaken en met hulp van inzet internet en tv camera’s bij recht zaken zal een open samenleving gaan ontstaan welke controleert, meekijkt en de situatie zal zelf reguleren.

Veel mensen die zelfmoord hebben gepleegd die onterecht zijn terecht gesteld doordat wetgevingen in deze wereld niet meer van deze tijd zijn voor mij de reden dit onderwerp aan de wereld kenbaar te maken.

Met name Nederlandse wetgevingen welke niet meer van deze tijd zijn grondig toe aan grote wijzigingen, zo is het steeds mogelijk op iemand anders naam handtekeningen te vervalsen, bestellingen te plaatsen en geld overboekingen te doen zonder enige vorm van controle vanuit overheid en of andere instanties toe te passen. Met name het circuit gerechtsdeurwaarders komt in dit onderwerp sterk naar voren. De controle op deze manier van ondernemen is echter zo nihil dat zowel sociale recherche, sociale diensten en uitkeringsinstanties geen weet van hebben hoe te handelen in geval van fraude’s en of uitzonderlijke gevallen. Het “parkeren” van een “slachtoffer” van delict in kwestie zou een optie voor de toekomst kunnen zijn.

De enorm lange wachttijden van ons Nederlands rechts systeem geven criminelen en kwaadwillenden ruimschoots de mogelijkheid zwakkeren in de samenleving alles afhandig te maken en op te lichten.

Nu de cell meso aarde haar voltooiing nadert en spiritueel uitgelijnd wordt zal duidelijk worden dat waarheid en oprechtheid uiteindelijk zege zal vieren, alles wat nog  incorrect gedrag vertoond zal door eigen zelf regulerend systeem worden uitgeschakeld omdat de energetica dit niet meer toe zal laten.

Zowel Micro, Meso als Macro cell zijn inmiddels uitgelijnd en de spiritual alignement welke afgelopen weken heeft plaatsgevonden heeft zorg gedragen voor afleveren van ziels frequenties in de zon de bron van deze cell Meso aarde.

Ieder wereldleider, ieder koninkrijk ieder religieus leider zal mogen beseffen dat niet wij als mens zullen mogen oordelen of rechten maar dat de natuurlijke balans en evenwicht van natuurwetten Heqat en MaAt nu in balans gebracht zullen gaan worden. In de iris van elk levend wezen op deze aarde is een diagram verwerkt welke afgelezen kan worden door superintelligentie in de bron van deze cell Meso aarde de zon. Dit aflezen is inmiddels begonnen, elk incorrect gedrag tegen elk levend wezen hier in op en rond deze cell meso aarde zal kunnen worden afgelezen vanuit superintelligentie en een buitenaards aangestuurd zeer hoog bewustzijn.

Het ontoelaatbaar gedrag van incorrecte lange tijd op deze aarde is niet ongezien gebleven in de ogen van vele goden. Reeds lange tijd werd niet toegezien op naleven van natuurlijke wetten en ordes, inmiddels nu de creatie van ALLE alziende ogen plaatsvind zal duidelijk worden hoe groots de controle op gehele Cell Meso aarde zal zijn.

Incorrect gedrag zal worden gespiegeld doordat de energetica van deze persoon of aureool volledig zal worden uitgebannen van Cell Meso, Micro EN macro systemen nooit meer datgene te kunnen en of mogen doen wat verleden heeft toegelaten.

Men zal de krachten van de kosmische wetten niet mogen onderschatten alle logica en chemy wetten uit te schakelen in belang en goeddoen van de Cell meso aarde. Geheime orden, genootschappen en  alle vormen van geheime verbindingen zullen mogen beseffen dat geen geheim op, in en rond deze cell Meso aarde als geheim gecreëerd is noch te zijn.

Een universeel gezegd doet u hetgeen een ander niet aan u u zelf ook niet aan zult doen geld als een kosmische wetgeving welke gespiegeld op uw leven zal reflecteren. Alles buiten u vind ook plaats binnen u, niets is dat wat het ooit geweest zal zijn.

Aan u wordt gevraagd vanuit alle kosmische orden, wetten en hand havingen UW in correctie in wetgevingen aan te passen in algeheel belang van Meso Cell aarde, iemand veroordelen is niet aan u zodra u de bron van gedane zaken heeft achterhaald.

Weest u gewaarschuwd dat AL uw ziels frequenties op dit moment worden afgelezen door de bron en deze zal zorg dragen voor handhaven of verwijderen van energetica die overbodig zal zijn de nieuwe aarde en creatie van hemel op aarde toe te staan. Vergeet u nooit dat alles wat buiten u plaatsvind, uw eigen spiegeling betreft, hetgeen u gespiegeld krijgt was/is noodzakelijk u nog hoger en of dieper te brengen in uw bewustzijn.

Vertrouwd u volkomen op een groot feit dat creatie van hemel op cell meso aarde ook zal zorg dragen voor een alles self regulerend systeem waar geen zelfverrijking en of uitbuiting zal worden toegelaten. Zoals u reeds kunt zien heeft de tijdsgeest en synchronisatie van Cell Meso aarde het overgenomen van gesettelde machten en of geheime genootschappen.

ALLE waarheid zal nu vanuit SELF regulariserend gedrag van gehele cell meso aarde worden volbracht.

In dit nieuwe tijdperk zullen energetische koningen massaal naar buiten treden, een koninkrijk gecreëerd vanuit macht, symbolieken ontbrekend aan all chemy en ware intentie zal als uitstervend mogen worden gezien. De keuze was lange tijd aan hen de waarheid te openbaren, nu die tijd is vergaan zal de tijdsgeest deze weg voor u inslaan met alle gevolgen voor dien. De wereld van hen die deze woorden vrezen zal verkleind worden als de fractal eindeloos haar weg dwalend in het oneindige.

Deze wereld roept en smeekt om verandering, samenwerking met iedereen, zonder agressie, zonder zelf verrijking zonder macht posities maar gezamenlijk “leiderschap deling van kennis en overdracht voor allen. U als regerend overheid,  religieus leiders en koninkrijken wordt met uw kennis geacht zorg te dragen voor een ieder die zwak is in de samenleving. Agressie zal ook door goden en onder werelden NIET langer worden getolereerd. Alle ALL chemy zal tegen hen keren welke agressie toont tegen een wederhelft. Uw systeem zoals het was heeft volkomen gefaald, toegeven is een moeilijk maar KRACHTIG iets, gezamenlijk de oplossing te bieden is kiezen voor algehele waarheid waar geen geheimen meer zijn voor een ieder..

Hoeveel blauwe ogen moeten er nog komen op uw aarde voordat U verandering toelaat..?

Liefdevolle groet,

Re Amon Ra


Source: http://reflectionmaat.blogspot.com/2014/03/mentaliteitsverandering-en.html


Before It’s News® is a community of individuals who report on what’s going on around them, from all around the world.

Anyone can join.
Anyone can contribute.
Anyone can become informed about their world.

"United We Stand" Click Here To Create Your Personal Citizen Journalist Account Today, Be Sure To Invite Your Friends.

Please Help Support BeforeitsNews by trying our Natural Health Products below!


Order by Phone at 888-809-8385 or online at https://mitocopper.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomic.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomics.com M - F 9am to 5pm EST


Humic & Fulvic Trace Minerals Complex - Nature's most important supplement! Vivid Dreams again!

HNEX HydroNano EXtracellular Water - Improve immune system health and reduce inflammation.

Ultimate Clinical Potency Curcumin - Natural pain relief, reduce inflammation and so much more.

MitoCopper - Bioavailable Copper destroys pathogens and gives you more energy. (See Blood Video)

Oxy Powder - Natural Colon Cleanser!  Cleans out toxic buildup with oxygen!

Nascent Iodine - Promotes detoxification, mental focus and thyroid health.

Smart Meter Cover -  Reduces Smart Meter radiation by 96%! (See Video).

Report abuse

    Comments

    Your Comments
    Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

    MOST RECENT
    Load more ...

    SignUp

    Login

    Newsletter

    Email this story
    Email this story

    If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

    If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.