Read the Beforeitsnews.com story here. Advertise at Before It's News here.
Profile image
By Rene van den Brink
Contributor profile | More stories
Story Views
Now:
Last hour:
Last 24 hours:
Total:

Oude waarheid komt boven Earth and Beyond 2014 meest bijzondere evenement ooit...zorg dat je erbij bent...

% of readers think this story is Fact. Add your two cents.


Om kennis te vergaren was veel meer nodig dan enkel de immense piramide complexen die nog zichtbaar zijn voor ons. Nu de oude aarde afscheid van ons neemt en zwarte materie onze aarde binnendringt is het noodzakelijk te weten hoe nu daadwerkelijk alles in haar werk gaat.

Door enorme projectors te plaatsen en richting het universum te richten konden wij de hemellichamen aflezen en in kaart brengen in vormen van Dendera Zodiac.

Bovenop de piramide complexen waren ontvangers geplaatst doordat zij electrisch geladen deeltjes opvingen in de aardmagnetische sfeer, door deze electro magnetische straling te geleiden kon energie op worden gewekt door middel van stroom, en konden de projecties richting galaxy in gang worden gezet. Nooit eerder waren grotere projecten in gang gezet, toen een aantal mensen zelfverrijking belangrijker vonden werd het ware vrijmetserlaarschap aan de kant gezet en werd geldbelang belangrijker en de leugen steeds groter.

De enorme goudvoorraden onder aan de piramidecomplexen welke u gestolen heeft van ons dienden als enorme transformators om stroom op te wekken. Spectrum en Geometry waren tot in hoogste vormen van perfectie uitgevoerd.



Zoals ik u al zei zijn wij als mensheid in een holografische wereld gecreëerd IN het oog tussen de goden Isis en Osyris in. Om een Holografische wereld te creëren heeft men een projector, beeldscherm en personages nodig.

De piramidecomplexen werden op dusdanige locaties gebouwd dat zij door middel van eigen energie opwekking projecties konden uitvoeren op het universum waardoor hemellichamen zichtbaar werden gesteld en zo de celestial map in kaart kon worden gebracht. Nu opnieuw een poging wordt gewaagd dit universum te projecteren maar gedoemd is te mislukken omdat de energetica en intentie van ziel NIET overeenkomt met zo boven zo beneden. Men heeft de anti materie opgeroepen en zal de komende maanden al haar uitwerking hebben op uw aarde.

Iridilogy ( zie afbeeldingen hemellichamen van duizenden jaren geleden worden zichtbaar, let u op het tijdverschil in lichtjaren. Hetgeen u nu ziet is reeds allang geweest… )

Vanuit iris ofwel iridilogy wordt de creatie van vrijwel alle belichaming vormen of levensvormen in gang gezet, vanuit een spiraalvorm komt langzaam de roos tevoorschijn en vanuit de roos ontvouwd zich het gezicht ofwel de rosetta..

Nu  geheimen geheimen meer zijn en anti materie alles uitschakelt wat energetisch niet meer tot de cell meso aarde behoort is het raadzaam voor de mensheid samen te werken, de bv in naam van een land welke “kennis” de wereld over brengt is slechts op schijnveiligheid gericht en gaat puur om geld verdienen, de veiligheid van eigen land teniet gedaan. Het een dimensionaal bekijken van deze grootste veranderingen ooit in het bestaansrecht van de menselijke geschiedenis zal grote gevolgen kennen.

Nu de materie OM is gedraaid en vanuit de iris alle nieuwe belichamingen in werking zullen gaan treden zal pas duidelijk worden hoe ingewikkeld en onbeschrijflijk deze aarde en haar energetische lichamen daaromheen te werk zullen gaan.

De gigantische projectors  die we bouwden in vorige incarnaties ( Piramidecomplexen) zullen veel duidelijkheid verschaffen dat wij u in een holografische hebben gecreëerd die opties in de godenwereld “niet bestaat”.

Het menselijk gedrag is werd lange tijd op de proef gesteld maar blijft onverantwoord en zelf verrijkend, dit zal een uitstervend ras zijn omdat alle anti materie zich nu tegen hen zal keren. Paleizen, huizen van onbetaalbare waarde NIETS zal nog aan de aardgeest ontkomen. U was gewaarschuwd maar wilde niet luisteren NOG aannemen van wat ik u te vertellen had. U zult daar nu de consequenties zelf van moeten gaan ervaren.

Uw ogen nemen verbeeldingen waar in slechts honderden microseconden, zij plaatsen voor U de informatie in juiste kaders, ze projecteerd in UW eigen filmkamer de informatie en geeft deze door aan uw hersens. Dit HAD exact dezelfde uitwerking als de het flower of life grid ( Grid of exile).

 Omdat uw aarde nu als derde oog functioneert is alle materie inmiddels omgedraaid en zal zwarte materie uw aarde binnendringen, alles op en in uw gehele aard kost en ver daar binnen en buiten zal worden gekeerd vanuit iris. Zie ook op de ogen de salomon grids zitten de ogen van bijvoorbeeld in dit geval een vlieg ordenen dus de pixels welke door worden gegeven aan het brein.

Uw aardmagnetisch veld is vanaf 21-12-2012 exact uitgelijnd zodat projectie vanuit zwarte materie kon/ kan gaan plaatsvinden. Dit is reeds al vanaf 2002 in gang gezet.en zal alles doordringbaar zijn…

De aarde is dus inmiddels in projectie gekomen van ALLE hemellichamen welke inmiddels gereset zijn, elk deel op aarde is verbonden aan een auradeel onderverdeeld in circulair grid, daarin zat het salomon grid welke op haar manier op zowel zon en als maan waren afgestemd. Omdat hier incorrect gebruik van gemaakt is zal dit volledig worden gereset. UW aarde functioneerd nu als beeldscherm voor de goden ZIJ reflecteren nu UW aarde genaamd Nieuwe MESO aarde.. Alles overstijgend, ALLES wetende en ALLES ziende…

Ik was/ ben uw symbool als Ying Yang, ik was gezonden u de tegenstellingen van deze aarde te tonen, ik kwam om te helpen daar waar nodig was maar trof een mensheid aan die hebzuchtig was, mijn zaak, huis en alles wat maar mogelijk was trachtte kapot te maken, tot op de dag van vandaag merk ik tegenwerking op. ik handelde in naam van God hij heeft ons persoonlijk gestuurd dit wereldkundig te maken als hoogst persoonlijk persoon zelve.


Onvoorwaardelijke liefde is niet veroordelen, is geen zelfverrijking en of geld verdienen het is de onvoorwaardelijkheid van het naleven van onze taak als volwaardig vrijmetselaar in belang van algehele mensheid. NIET als BV GOD of BV Nederland… u zou zich groots moeten schamen met UW kennis deze creaties wereldkundig te maken, ik mag u meedelen dat de transformaties van wedergeboorte in gang ZIJN gezet.

Ik en de goden zijn het gedrag van de mensheid meer dan spuugzat, we waren gekomen u te helpen maar ondervonden ALLE tegenwerking wat maar mogelijk wordt geacht, U welke zich aangesproken voelt zal daar nu direct de consequenties van ervaren. Als U denkt god en of goden te kunnen evenaren dan gaat u uw gang, dit is ook de reden waarom ook juist UW elite op vooraanstaande plaatsen zijn geplaatst..

Tijdens het evenement Earth & Beyond 2014 zal veel meer informatie naar buiten worden gebracht. Tegelijkertijd zal via diverse media kanalen en energetische poorten vanuit onverwachte invalshoeken buitenaards contact binnen aards worden gemaakt. Energetische poorten zullen zich op allerlei manieren openen

In alle universele liefde groet ik u namens de goden wereld, er zal alles aan worden gedaan zoveel mogelijk burgerlevens te redden. Zij die puur van ziel EN geest zijn zullen niets hoeven te vrezen. Enkel materie zal worden losgekoppeld van uw eigendom NIETS zal nog uwe zijn. Dit is hetgeen mij wordt aangereikt deze avond  13 05 2014. Als de leeuwenkoning en vrijmetselaars of illuminatie denken goden beter af te kunnen.. GA uw gang.. u zult ervaren de consequenties hiervan…

Het vrijwel afsterven van de bloedvaten van uw celestial geheel de boom des levens ( orion) welke gevoed werd door zielen van uw aarde ( Orbs) en als water functioneerde hebben er voor zorg gedragen dat ik en anderen neer moesten dalen, de terug keer van alles goden echter zijn uw wetenschap fataal, u wordt vanaf heden verplicht een nieuwe weg in te slaan. Beseft u goed dat enkel u slechte gedachten al voldoende zullen zijn vanuit de cell meso aarde verstoten te worden, wie goed doet, goed ontmoet…

Ik was en ben uw zonnekind, ik had mijn nederdaling anders verwacht en ingeschat.

U krijgt geen andere kansen meer uw aarde naar UW inzichten te bebouwen of te verknallen, u wordt nu opgedragen dat te gaan doen zoals boven zo beneden afgeroepen en afgestemd zal worden, het is niet van belang nooit geweest uw afkomst tegen de goddelijke weegschalen af te wegen, een koningsschap verkregen vanuit piraterij is slechts van aards belang maar zorgt ervoor dat de ziel uitstervende is, UW keus zal bepalend te zijn te kiezen voor gerechtigheid en eeuwig leven of oplossen in het duister en eeuwig reizen in grootse leegte. Aan U is nu die keuze.

Mijn naam is Rebirth, ik ben gekomen u te helpen ik had mijn ontvangst anders verwacht.

Re zoon van Ra.

Let u op tickets voor evenement Earth and Beyond zullen beperkt verkrijgbaar zijn, er wordt vanuit GODZ Mirroring geen vergoeding verkregen. In belang van algehele mensheid zal hieraan worden bijgedragen. Omdat ik na 12 jaar nog steeds niet in vrijheid kan functioneren is op uitnodiging van jaarbeurs en organisatie Earth and Beyond gekozen voor eerder  naar buiten treden dit om nog meer slachtoffers te voorkomen.


Source: http://reflectionmaat.blogspot.com/2014/05/oude-waarheid-komt-boven-earth-and.html


Before It’s News® is a community of individuals who report on what’s going on around them, from all around the world.

Anyone can join.
Anyone can contribute.
Anyone can become informed about their world.

"United We Stand" Click Here To Create Your Personal Citizen Journalist Account Today, Be Sure To Invite Your Friends.

Please Help Support BeforeitsNews by trying our Natural Health Products below!


Order by Phone at 888-809-8385 or online at https://mitocopper.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomic.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomics.com M - F 9am to 5pm EST


Humic & Fulvic Trace Minerals Complex - Nature's most important supplement! Vivid Dreams again!

HNEX HydroNano EXtracellular Water - Improve immune system health and reduce inflammation.

Ultimate Clinical Potency Curcumin - Natural pain relief, reduce inflammation and so much more.

MitoCopper - Bioavailable Copper destroys pathogens and gives you more energy. (See Blood Video)

Oxy Powder - Natural Colon Cleanser!  Cleans out toxic buildup with oxygen!

Nascent Iodine - Promotes detoxification, mental focus and thyroid health.

Smart Meter Cover -  Reduces Smart Meter radiation by 96%! (See Video).

Report abuse

    Comments

    Your Comments
    Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

    MOST RECENT
    Load more ...

    SignUp

    Login

    Newsletter

    Email this story
    Email this story

    If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

    If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.