Read the Beforeitsnews.com story here. Advertise at Before It's News here.
Profile image
By Rene van den Brink
Contributor profile | More stories
Story Views
Now:
Last hour:
Last 24 hours:
Total:

G.O.D.Z. Mirroring - Descent Astros started..

% of readers think this story is Fact. Add your two cents.


Het gehele systeem in rond en over uw aarde heen is begonnen met indalen en doorgeven van energetica door AL uw lagen, sferen en dimensies heen. NIETS maar dan ook NIETS zal nog bij het oude blijven ALLES IS reeds geactiveerd.

Alles reageerd en werkt vanuit een omgekeerd helix veld M = W, dit omgekeerde helix veld wordt gevoed door ontelbare stofdeeltjes die energetisch dwars door uw aarde gaan. Door middel van zonnevlammen wordt uw Helios cel (aarde bevind zich hierin) net zoals in een microcell gevoed door de Polaris ofwel in ons geval de zon. 

Nu het indalen is begonnen kan wereldwijd een groot begin gemaakt worden aan ongelijkheid, elektriciteit zal overbodig zijn omdat alle flora, fauna en alles wat in, rond en over uw aarde heen fluoriserend zal worden gemaakt dus vanuit eigen kracht lichtgevend. 

Dit proces van fotosynthese wat vele malen grootser is dan systemen als Haarp en Chemtrails gaat dwars door uw aarde heen en activeerd alle lagen in, rond en over uw aarde heen. Deze Vortex en verbinding met Helix kan op bepaalde punten herkend worden op uw aarde en mogen vergeleken worden met een zeepbel.

Hoe mooi de lagen en sferen in elkaar overlopen geven deze weergaven wel aan, energetisch nemen zij zowel vanuit binnen als boven en midden aarde de volledige kleurenpracht aan zoals lang geleden al bestemd was voor uw “laag” genaamd aarde. Met name de personages die geheimen achter hebben gehouden mogen zich opmaken voor een volledig storten van alle anti materie op hen die niet meer in belang van de algehele cell Helios Meso aarde handelen. 

Op de meeste “vreemde” locaties zult u wonderlijke creaties mee gaan maken, meren die opeens kleuren aannemen die vaak onwerkelijk zijn maar bij de tekenen van deze tijd behoren, creatie van hemel op aarde voor IEDEREEN, enkel hen uitgezonderd die nog vanuit macht en of eigen belang denken te handelen. 

Door alle lagen en dimensies heen worden nu de energetische doorgaven zichtbaar van de fotosynthese die minuscuul in grondstoffen zit, genetica en ver daar buiten, nog nooit zijn eerder dit soort effecten aangetoond omdat in deze dimensie dit de eerste keer is dat dit gebeurd. Door mijn reincarnaties in vele sferen lagen en andere dimensies mag ik u gaan begeleiden door dit prachtige maar ook zeer gevaarlijke proces voor u als mensheid.

Rivieren, landschappen, alles is reeds afgestemd op het veel grotere geheel waar u als mens geen enkele impact ooit op uit heeft kunnen oefenen.

Ook flora en fauna reageren vanuit alle stofdeeltjes op dit groots gebeuren.

Een voorbeeld van de doorgang van de Helix en Vortex vind u in de Sahara, in Mauretanie waar de Helix en Vortex elkaar “energetisch raken”.

Het proces is reeds volledig in uitwerking en is onomkeerbaar en onherroepelijk, dit behoort een veel grote plan toe dan menig hersens van de mens aankan. Ik HOOP dan ook dat u goed beseft hoe langer u deze bevolking van aarde in ongewis zal laten hoe grootser de tegenkracht zal zijn naar u die lange tijd verzwegen hebben. 

Fotosynthese KON deels gemanipuleerd worden door een andere belichaming vorm aan te nemen, symbolieken welke hiervoor gebruikt werden door veelal “adelijken”  zijn de Octopus, Kameleon, Hagedis deze zijn in staat zich zo perfect in te stellen op de leefomgeving dat zij vrijwel niet zichtbaar worden gesteld. Nu echter in dit tijdperk is de Geestelijke aflezing begonnen waarbij de intelligentie van de cel die ver over onze grenzen van kennis heen gaat de Veer zal wegen van MaAT. Jarenlange spot naar goden is niet ontzien en wordt nu afgelezen door DNA herkenning en de draken energie die aan het indalen is.

In flora en fauna vind u een prachtige samenwerkende spiegel die ons als mensen de Spiegel van Da Vinci toond, wij nemen dit verschil waar en merken deze veranderingen op..

Voorbeeld een Goliath spin welke zo geëvolueerd is dat deze op een “dode varen lijkt.

Of een paradijsvogel welke de houding zo aanpast dat dit op een hart deel van een varen lijkt en dus vrijwel onherkenbaar is in de natuur.

In alle lagen komen belichamingen terug maar in het veel groter geheel “spelen” we in een soort film welke laag voor laag nu op elkaar afgestemd is.

Wij als mensheid functioneren dus als een Da Vinci welke het verschil maakt van de wat voor ons als mensen “stil” staat maar toch danst op de wind en wat gebruik maakt van die stilte en zo een perfecte camouflage is haar prooi in de val te lokken.

Sferen, lagen en dimensies zijn dus allen door, rond en in u verweven, ze zullen zich kenbaar maken in vaste materie, niet tastbare materie, of voorheen onzichtbare materie. Uw “laag” aarde is dus omringd door enorm veel leven, enkel is de materie in vele verschillende uitvoeringen “zichtbaar” gesteld, let u wel op wat niet voor u zichtbaar is, is wel voor andere hogere sferen, lagen en of dimensies wel zichtbaar. U wordt langzaam het 5e spectrum ingebracht, het spectrum van universeel beslaat er echter ontelbare.. 
Re


Source: http://reflectionmaat.blogspot.com/2014/10/godz-mirroring-descent-astros-started.html



Before It’s News® is a community of individuals who report on what’s going on around them, from all around the world.

Anyone can join.
Anyone can contribute.
Anyone can become informed about their world.

"United We Stand" Click Here To Create Your Personal Citizen Journalist Account Today, Be Sure To Invite Your Friends.

Please Help Support BeforeitsNews by trying our Natural Health Products below!


Order by Phone at 888-809-8385 or online at https://mitocopper.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomic.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomics.com M - F 9am to 5pm EST


Humic & Fulvic Trace Minerals Complex - Nature's most important supplement! Vivid Dreams again!

HNEX HydroNano EXtracellular Water - Improve immune system health and reduce inflammation.

Ultimate Clinical Potency Curcumin - Natural pain relief, reduce inflammation and so much more.

MitoCopper - Bioavailable Copper destroys pathogens and gives you more energy. (See Blood Video)

Oxy Powder - Natural Colon Cleanser!  Cleans out toxic buildup with oxygen!

Nascent Iodine - Promotes detoxification, mental focus and thyroid health.

Smart Meter Cover -  Reduces Smart Meter radiation by 96%! (See Video).

Report abuse

    Comments

    Your Comments
    Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

    MOST RECENT
    Load more ...

    SignUp

    Login

    Newsletter

    Email this story
    Email this story

    If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

    If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.