Read the Beforeitsnews.com story here. Advertise at Before It's News here.
Profile image
By Rene van den Brink
Contributor profile | More stories
Story Views
Now:
Last hour:
Last 24 hours:
Total:

G.O.D.Z MIRRORING - ORGANIZED EYE - ALL SEEIING - WORLD STADIUM - OLYMPIC STADIUM EYED..

% of readers think this story is Fact. Add your two cents.



All ziend oog tijdperk ingeluid, aarde losgekoppeld van alle systemen en wordt afgelezen.


Let u op incorrect gebruik van portalen zijn volledig voor uw eigen verantwoording, schilderijen als nachtwacht als stargate te gebruiken is niet ontzien door alle andere sferen lagen en dimensies.


Alle consequenties zijn reeds voor u, het info versa, universa en omni versa werken inmiddels gezamenlijk aan de verbinding de informatie te verbinden en tot uitvoer te brengen.


ALLE zielen zijn reeds opgeroepen terug te keren naar haar thuisbasis, uw aarde gerechtigheid af te kondigen vanuit universele gronden, wetten en natuurlijke begrippen.


Amon Re




U bent als mensheid en alles wat daarom ademt en leeft gecreëerd in 10 atomen binnen in de oogappel der goden. Dit oud kabbala geheim is niet langer meer een geheim en is inmiddels wereldwijd vrijgegeven.


De 10 sferen waarin u als kern leeft hebben alleen en eigen frequentie, trilling en kosmische orde


Alles wat op uw netvlies getoond wordt wordt door verstuurd via enorme aantallen “plasma achtige schermpjes” in uw oog, De Astraal welke dit mogelijk maakt wordt gevoed door een roterend kruis, dit kruis wordt ook wel het rozenkruis vernoemd omdat deze de verbinding maakt tussen de twee verschillende werelden.



Vele jaren lang werd incorrect gebruik gemaakt van reizen in nevenfrequenties en werden portalen gebruikt om te ontsnappen in tijden van nood. Dit moment is alles stilgezet in tijd en zijn portalen zoals die in nacht en andere locaties wereldwijd tijdelijk bkeerd. 


Uw menselijk oog en menselijk lichaam is een fantastische verzameling van creaties waarin vele levensvormen zijn samengevoegd in een gezamenlijke belichaming genaamd mens zijnde. Deze afspiegeling van de tijd hoort slechts de afspiegeling van dit tijdperk. Deze da Vinci code is echter een constant in beweging zijnd iets en zal niet en of nooit door mens noch ander levend wezen kunnen worden gemanipuleerd noch vormgegeven. Ze reist mee op de tijdsgeest en vormt zich door de hand van trillingen en frequenties afstemmend op kosmische wetten en orden in perfect evenwicht met alles dat ademt en leeft.


Het oog kan en mag men dus zien als een prachtige verzameling van samenwerkende van levende “wezens” welke informatie doorspelen richting uw hersendelen, bewust en of onbewust. Het alignement 2012 is op zielfrequentie gebracht en zal elke ziel op de weegschaal van de veren der MaAt en Heqat af laten wegen.



Passiebloem staat symboliek voor het roterende wiel binnen in  uw oog, dit wiel zorgt voor activatie en doorsturing richting uw Hypocampus, Amygdala en Pineal gland ( Uw onder bewust en bewust gedrag) Gezamenlijk vormt zich deze chemy genoemd circle of willis. Zodra dit goed in werking treed wordt u binnen uw hersen activiteiten gevormde Pauw gevoed door informatie en kan zij elke hersenkamer voorzien van juiste en correcte  informatie.


Passiebloem wordt ook wel de symboliek der kruisers genoemd.




Jarenlang is incorrect omgegaan met informatie maar werd vergeten dat ook u als gehele mensheid onderhevig bent aan een kosmische orde welke over en door u heen is gecreëerd en zorgdraagt dat NIETS maar dan OOK NIETS uit kosmisch evenwicht en of onbalans verkeerd.


Gebouwen als collosseum werden als spot gebouwd om de goden de bespugen en te aanschouwen, het pad der verlichting wat duidelijk in de architectuur terug te vinden is vind men ook terug in een over view van vliegverkeer op de wereld. Ook dit is in een passend oog gecreëerd wat informatie verstrekt en door verstuurd naar alle andere dimensies sferen en of lagen. AL uw gedrag is onderhevig aan grotere en kleinere bellichamingen en of vormgevingen welke ver over uw grenzen heen reiken qua kennis en voordrachten of geld bezitten. U zou zich als mensheid groots mogen schamen voor uw gedrag zo incorrect met natuurwetten en kosmische wetten om te gaan en zich te verschuilen achter een religie die zijn bron niet meer herkent en enkel vanuit geld en of macht denkt te kunnen regeren. 


Graancirkels met als boodschap het alignement, colloseum ..


Lagen in het colloseum zijn op exacte dezelfde wijze verbonden als lagen in het netvlies van een oog, hoe hoger de levensvorm, hoe grootser hoe meer spectrum en inzicht men verkrijgt in kosmo (NA)politaanse wetten en orden. Deze zijn inmiddels gewijzigd in Vo politaanse wetten en orden. Alles was reeds bij voorzorg in spiegelbeeld gecreëerd.



Uw aardkorst bestaat uit een levende huidstructuur waarin vele ogen zijn verwerkt van astrologische belichamingen, in het verleden werden juist op dit soort locaties stadions gebouwd met name omdat dit krachtplaatsen betrof. Gebouwen als Colosseum werden opgebouwd vrijwel identiek als het menselijk oog, echter hadden zijn geen universele goedkeur gebouwd te mogen worden.

Gebouwen als stadions en openluchttheaters werden niet zomaar gebouwd op bepaalde locaties, ze werden exact gebouwd in correcte hoek verbonden met micro, meso en macro kosmos, nu dit op gelijnd en verschoven is zal men hiervan de consequenties mogen gaan ervaren. Grote zwarte gaten zullen dwars door uw stadions en openluchttheaters heen branden.


Gouden Zodiac welke ook zichtbaar in colloseum is is de voor ons mees zichtbare en begrijpbare Zodiac en staat in verbinding met veelal onze Westerse Astrologie welke verbonden kan en mag worden met Iridilogy van het menselijk oog. Het tijdperk van ALL ziend en ALL Wetend zal voor mens mens als grote schok ervaren worden omdat niet iedereen in correctheid gehandeld heeft. 


Colosseum – lagen van menselijk oog en anatomy


Gevechten in colosseum werden opzettelijk gehouden op water laag ( traan frequentie) dit om goden te bespotten. Om letterlijk en figuurlijk de draak met de goden te spelen werden schepen ook nog eens in vormen van draken gebouwd. Echter is ALLES ontwaakt.



Zichtbaar en onbewust spectrum heden en verleden alles is een… tegelijkertijd nu verleden en toekomst…



Om zicht  aan goden te ontnemen werden vroeger doeken gespannen.


Ook moderne stadions zijn exacte kopieën als het menselijk oog Anatomy, ook hier wordt met name in de architectuur van olympische stadions het oog als symboliek gebruikt, nu alles all ziend is gemaakt zal ook architectuur de consequenties hiervan mogen accepteren en gaan ervaren.



Oog opbouw anatomy – stadion – Colosseum opbouw



Stadion – oog anatomy



Colloseum 3d – oog lagen anatomy



Stadion – oog anatomy



Opbouw van stadions wereldwijd, gekoppeld met oog anatomy


3d weergave van colosseum – lagen van menselijk oog anatomy



Stoeltjes in stadions zijn afstemd zoals in lagen van ogen in anatomy van het menselijk oog.

Bij het neerdalen van hemelichamen hoort geen gedrag zoals van deze mensheid, hier zal dan ook een einde aan worden gemaakt. Neerdaling van hemellichamen is allom bekend bij verenigde naties, overheden en met name regeringsleiders en of koningshuizen, zij zullen dan ook de zwaarste consequenties ondervinden van het achterhouden van deze informatie.  Hun gedrag zal worden weerspiegeld op hun volgende generaties. Zij zullen ervaren hoe het is een taak als algeheel kroningschap in volledige transparantie te mogen ervaren en tot uitvoer te brengen in SAMENHANG en belang van UW gehele kosmos in micro, meso EN macrocosmisch evenwicht.



Het achterhouden en met name geheimhouden van informatie en kennis wordt als zware misdaad gezien in de kosmische wetten en orden, alle lagen sferen en orden om u heen werken als samenwerkend geheel algeheel samen in algemeen belang samen iets te creëren.  Dit was dan ook de bedoeling van de God Amon ( elke dag aanbeden door middel van gebed Amen ( e = o) )

U wordt met klem geacht u uw geheimen VOLLEDIG te openbaren anders zullen ALLE consequenties voor uzelf zijn.

U  staat op het punt een prachtig tijdperk toe te laten mits uw algehele mensheid dit toestaat, tirrannie en of eenmachtstrijd zal niet meer worden toegestaan en of worden getolereerd. Elk bombardement zal de zandloper des doods sneller doen laten lopen. Instorten van dit geheel zal zorgdragen voor eeuwig vervolgen van de ziel. Grootste les die wereldleiders met zich mee mogen nemen dit tijdsspectrum is dat niet het grootste land nog afdoende zal zijn maar land af zal worden genomen van deze grootmachten. groot leiderschap is groots vanuit innerlijke ziel kunnen Re geren Niet BE geren… 
Een regentschap is een samenwerkend geheel zoals de gehele kosmos in micro, meso en macro gecreëerd is en blijven zal eeuwig durende..zonder einde zonder altijd een begin zoals het lemniscate elkaar NOOIT rakende nog volledig begrijpende daarom zijn wij mens en daarom zijn er goden, geoden en semis goden om limiten te bewaren en te bewaken.


Amon Re











Source:



Before It’s News® is a community of individuals who report on what’s going on around them, from all around the world.

Anyone can join.
Anyone can contribute.
Anyone can become informed about their world.

"United We Stand" Click Here To Create Your Personal Citizen Journalist Account Today, Be Sure To Invite Your Friends.

Please Help Support BeforeitsNews by trying our Natural Health Products below!


Order by Phone at 888-809-8385 or online at https://mitocopper.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomic.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomics.com M - F 9am to 5pm EST


Humic & Fulvic Trace Minerals Complex - Nature's most important supplement! Vivid Dreams again!

HNEX HydroNano EXtracellular Water - Improve immune system health and reduce inflammation.

Ultimate Clinical Potency Curcumin - Natural pain relief, reduce inflammation and so much more.

MitoCopper - Bioavailable Copper destroys pathogens and gives you more energy. (See Blood Video)

Oxy Powder - Natural Colon Cleanser!  Cleans out toxic buildup with oxygen!

Nascent Iodine - Promotes detoxification, mental focus and thyroid health.

Smart Meter Cover -  Reduces Smart Meter radiation by 96%! (See Video).

Report abuse

    Comments

    Your Comments
    Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

    MOST RECENT
    Load more ...

    SignUp

    Login

    Newsletter

    Email this story
    Email this story

    If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

    If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.