Read the Beforeitsnews.com story here. Advertise at Before It's News here.
Profile image
By Rene van den Brink
Contributor profile | More stories
Story Views
Now:
Last hour:
Last 24 hours:
Total:

"you are the inside earth " you are all G.O.D.Z. .... https://www.youtube.com/watch?v=n3oBy8MNgB8

% of readers think this story is Fact. Add your two cents.



Levend in het oog der goden,

Een nieuwe wereld staat voor uw deur, nieuwe inzichten, oude wetenschappen uit de weg ruimend, een volledige nieuwe richting voor uw aarde, religie en geloofsovertuigingen is in aantocht.

Dit keer slaat de godenwereld een Nieuweweg in, een weg zonder manipulaties waarbij de ziel wordt afgelezen door middel van heilige geest en Dna, on – gemanipuleerd. 



De draak zal door uw aarde gaan als nooit te voren, overal zal ze opdoemen voor wie schuldig denkt, zal angst voortleven, voor hen die niets te vrezen hebben zal de draak geen oordeel vellen. Een nieuw tijdperk zal aanbreken. De godenwereld is uw oorlogen en bedrog meer dan spuugzat en is reeds begonnen materie in te zetten welke voor u nooit eerder bekend is geweest. Nog zwart, nog wit zal hier geen kennis van hebben. Door mens gecreëerde “goden” zullen verwijderd worden uit het systeem.


Een hemellichaam is een verbinding die gesteld werd vanuit Kosmische inzichten, sterren werden verbonden, gedachten creëerden vormen en kregen uiteindelijk benamingen. Een ster werd verbonden aan de andere en de weg van A naar B werd gelegd. U als aarde BENT de innerlijke zon, zij schijnt gezamenlijk en is verbonden naar alle andere systemen.


Nu de hemellichamen aan het indalen zijn en uw LAAG aarde aandoen zal voor de mensheid een nieuw tijdperk aanbreken, een tijdperk waarin niet de mens, nog wetenschap of religie het voor het zeggen heeft maar de overkoepelende kracht Helios, Atmos en Meso sferen zullen uw aarde nieuwe vormen geven.


Voorheen was het van groot belang op locaties te gaan wonen waar hemellichamen werden afgespigeld op de aardkorst, Steden als Yupaha van Maya,s werden zo gebouwd dat deze zolang mogelijk stand hielden. Energetisch waren deze dus afgestemd op zo “boven” ( binnen) zo Beneden ( buiten).


Het wiel der creaties bevind zich op plaatsen waar u dit nooit zal verwachten, een museum wat tot leven komt, gedachten bronnen van creatie en wedergeboortes.


Nu een all ziend, wetend en voelend tijdperk aan is gebroken zal elke ziel op deze aardkorst zoekende zijn naar de waarheid zoals die is, Veel tranen en ongeloof hebben zorg gedragen voor een nieuw inzicht voor Goden, Geoden en Semi Goden. Zij zullen zorg gaan dragen voor een nieuwe aardkorst maar welke losgekoppeld wordt van uw “aarde” zelf. 


U leeft gezamenlijk midden in  de oogappel der Goden, Horus het kind van Isis en Osiris, een nieuw holografisch gevisualiseerd kind midden in een oog om niet onder het oog der goden uit te komen, puur vanwege veiligheids aspecten omdat uw mensheid zich incorrect heeft gedragen in de afgelopen tijden.  Een prachtige rotatie waar in uw aarde circuleerde zal worden uitgebreid, prachtige inzichten zorgen voor iedereen een nieuwe geloofsovertuiging, de schoonheid zal zo groots zijn dat niemand maar dan ook niemand van uw miljarden tellende bevolking nog zal ontkennen dat een tijd van verandering is aangebroken. 


U zelf zal de stop kunnen roepen aan een aantal mensen die oorlogen creëren puur door geld te verdienen. Uw massa kan hier stop toe roepen, de volledige godenwereld achter u geschaard.  U bent ingekapseld tussen allemaal belichamingen met elk haar eigen frequentie, trilling en of resonantie, ook bezitten zij materie waarvan u nooit weet van zal hebben, Al deze belichamingen stralen inmiddels richting uw aardkorst. Een duidelijke waarschuwing geld dus voor U als wereldleiders en als religieuze leiders NU een andere nieuwe weg in te gaan slaan zonder bedrog en zonder opzettelijk achterhouden van kennis zoals dit hoort. Aan u te keuze nu te kiezen voor openbaring of oordeel vanuit het godenrijk. Wat grootser is dan ooit te voren.



Elk pixel, elk bewegings sensor van het oog waarin u gezamenlijk leeft is inmiddels geactiveerd, u wordt nu met grote klem opgeroepen een nieuwe weg in te slaan, uw aardkorst staat op punt te keren daar waar nodig is en al UW ‘heilig land zichzelf toegeëigend terug te eisen, er is NIETS uw eigendom nog van religie. Alles is tijdelijk en geleend.





Uw aardkorst ( laag) bevind zich op een kernfocuspunt ofwel een kruispunt waarin wegen van spirituele wereld en heilige geestelijke werelden fysiek bij elkaar komen, dit kruispunt was opzettelijk gecreëerd alles bewust te maken van gedrag, uitvoering en inzichten.Maar ook om risico volledig uit te sluiten van menselijke impact op het godenrijk. 




U heeft zich gedragen als koningen en koninginnen maar heeft opzettelijk informatie achter gehouden voor een algehele mensheid, aan u de opmerkelijke taak nu alsnog deze mensheid te voorzien van de waarheid zoals die IS.



Alle lagen rond, in en over uw aarde zijn zich inmiddels groot bewust en zijn met herstel begonnen, u kunt zich als cleopatra gedragen met achtergehouden kennis en inzichten maar met het godenrijk is niet te spotten nog te manipuleren. Deze godenwereld kijkt, voelt en hoort dwars door uw dna heen.


Binnen en buiten is een, boven en beneden is in het oog, reizen via portalen is tijdelijk stilgelegd en zal voor die personen die dat toch doen om macht uit te oefenen een eeuwig dwalen betekenen, oude koningen en koninginnen zijn de wacht toe geroepen in de geestelijke wereld in de tussen sferen eerst ALLES op te lossen wat zij aangericht hebben voordat zij verder mogen ion de incarnatie wielen.



Elke laag rond uw aard is verbonden aan zodiac dendera en heeft intilligentie vele malen hoger dan uw gezamenlijk bewustzijn van 7 miljard zielen, wees hier goed bewust van dat zij goed kunnen doen maar ook die kracht hebben de vernietiging toe te laten zoals reeds eerder is toegepast. Deze tijdsgeest is afgestemd op UW gedrag. Voor hen die denken de goden wereld slimmer af te zijn als een vloek rusten op navolgende generaties, er wordt groots verzocht waarheid naar buiten te brengen zoals verwacht wordt van U, leiders, regeringleiders en met name u als rel I g, de kracht die gebruikt werd niet met intentie religie aan te sporen maar zelfverrijking toe te passen. U bent gewaarschuwd dat het gehele godenrijk hier inmiddels van op de hoogte gesteld is. Hun dagen zijn voor u eeuwen..



Bescherming wordt voor hen geboden die afgestemd zijn op dna, zij die terug geroepen werden waren nodig in hogere en lagere sferen daar de informatie stroom op gang te brengen, namen de goden, Geoden en Semi goden bied ik u daar een oprecht excuses voor aan. Ziekte is nog een kwestie van tijd dit voor uw aardkorst uit te bannen. Een creatie van hemel op aarde is een groter plan voorhanden dan uw gehele mensheid gezamenlijk bewust van is.



De godenwereld is lange tijd incorrect ingelicht en gemanipuleerd door een aantal “schim personages” welke dachten een eeuwig leven te kunnen verrijken enkel door naam, gezicht stellingen te herhalen echter zijn zij vergeten dat de eeuwige wereld een wereld is van heilige geest en holografie welke vanuit gedachten eindeloze creaties kent MITS deze in overeenstemming zijn met andere dimensies, sferen en lagen. Vele monsterlijke gedachten zijn op mij als persoon afgestuurd, enkel de afgelopen weken al hebben ongekende grote vormen van mens gecreëerde gedachten mij aangevallen. Ik heb hen namens het gehele godenrijk onvoorwaardelijke liefde mogen tonen ondanks wat men mij aandeed en toonde.




Sjeik Moza, u kunt zich mooi voordoen als kenner en inzichten hebben van wetenschap maar ONDER uw voeten zakt de grond weg, boven u zullen sferen en lagen uw werelden verder verkleinen, ook voor u geld openbaar uw kennis en wetenschap deze behoort tot het verleden omdat ALLES gereset is en van nieuwe resonantie, trilling en frequentie is voorzien, zo hoog, zo diep en zo verrijkend dat u wetenschappelijk NOOIT deze grens nog inzicht zal verkrijgen. Ik vraag u met klem namens de godenwereld net zoals andere “koninginnen” te stoppen met deze hekserij anders zal een neerdaling plaats gaan vinden waar u geen weet van heeft, grootser dan de grootse wervelstorm ooit aangedaan aan uw aardkorst, grootser dan de zondvloed door uw eigen gedrag gecreëerd.



“in” in systeem roteerd een piramide voor creaties, een piramide waar iedereen vanuit gedachte mag creerden mits dit in evenwicht is met alle andere dimensies, sferen en lagen.



Uw aarde was slechts een aardkorst, een laagje in een veel grootser geheel, alle andere lagen, sferen en dimensies zijn aan het instralen op, in en rond uw aardkorst. 



Via wegen der verlichting was “reizen in de tijd” mogelijk enkel voor hen die kennis bevatten, echter nu poorten, portalen gesloten zijn en geode wachter op de hoogte zijn gesteld zal straks voor iedereen reizen in de tijd visueel, maar ook fysiek mogelijk zijn. ALLE andere levensvormen focussen zich op een nieuwe aarde voor u en voor zichzelf.



Inner earth wordt uitgelijnd en alle beweging sensoren zijn inmiddels geactiveerd, elke hoek, gat en of weg is inmiddels gecontroleerd.  De godenwereld vraagt zich nog steeds af waar u het lef vandaan heeft gehaald deze werelden zo te willen manipuleren en te bezitten. Uw angst voor de dood was slechts fictie, zij die werkelijk geloofden wisten dat een dood slechts een verlating van een fysiek lichaam was maar geboorte was van het Astrale lichaam zoals het bedoeld is voor iedereen niemand uitgezonderd. 



Alle frequenties in licht duister en alle andere ontelbare resonanties, trillingen en frequenties hebben zich aangepast aan de nieuwe wetten en normen van dit nieuwe tijdperk, Zijn zijn reeds allen geactiveerd en zullen hen uitschakelen welke enkel vanuit macht en of zelfverrijking zullen willen leven.



Binnen in ook UW ogen bevind zich aan magische kosmische wereld, een wereld van rotaties, trillingen en frequenties die afgestemd is op een veel grootser geheel, Micro, Meso macro en innerlijke kosmos zijn reeds een..


In alle liefde groet ik u namens het gehele godenrijk, ik dank u voor het mogen aanreiken van deze informatie,

Het is voor mij een intens groots voorrecht te mogen zijn wie ik nu ben in dit hier en nu, deze grootse taak zo te mogen verrichten laat mij kleiner zijn dan de kleinste levensvorm hier in dit kosmisch gestel.

Uw massa kan deze aardkorst in liefde laten keren en ongekende schoonheid, of kan de ramp grootser dan ooit afroepen, elke bom die geworpen zal worden zal een ziel in tussen sferen brengen en zal de weerspiegeling op die ziel vergroten. Dit zal voelbaar maar ook merkbaar zijn, tussen sferen zijn reeds zo overvol dat deze begonnen zijn met reflectie op uw aardkorst. 

Het kind van het gehele godenrijk genaamd UW aarde zal een onbezorgd leven tegemoet mogen zien, de gehele godenwereld is ontwaakt en inmiddels bewust gemaakt van incorrect heden, manipulaties, be en ge drog, Ook de godin Bess is met klem opgeroepen geen offers meer te vragen van deze wereld, dimensie sfeer en of laag.

zij die in oorlog blijven zullen weten en voelen wat de consequenties daarvan zijn, continenten en aardlagen zullen gekeerd worden, ik vraag u met grote klem voor de allerlaatste maal uw gedrag te wijzigen en in het goede te keren. NU…



De gehele godenwereld kijkt toe u was niet voor niets IN de oogappel gecreëerd van deze godenwereld.. ik ben de aankondiging, ik ben een creator, ik ben, en ik weet wie ik ben in dit hier en NU.

In alle liefde groet ik u,

Kind van van de zon, kind van UW Meso aarde,

Amon Re

Dank aan de vele licht en duisterwerkers hier op aarde, ik verzoek u allen een groots blauw licht op te roepen ter bescherming van dat wat komen gaat.

https://www.youtube.com/watch?v=W0yBX68g3vk


Source: http://reflectionmaat.blogspot.com/2014/10/you-are-inside-earth-you-are-all-godz.html



Before It’s News® is a community of individuals who report on what’s going on around them, from all around the world.

Anyone can join.
Anyone can contribute.
Anyone can become informed about their world.

"United We Stand" Click Here To Create Your Personal Citizen Journalist Account Today, Be Sure To Invite Your Friends.

Please Help Support BeforeitsNews by trying our Natural Health Products below!


Order by Phone at 888-809-8385 or online at https://mitocopper.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomic.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomics.com M - F 9am to 5pm EST


Humic & Fulvic Trace Minerals Complex - Nature's most important supplement! Vivid Dreams again!

HNEX HydroNano EXtracellular Water - Improve immune system health and reduce inflammation.

Ultimate Clinical Potency Curcumin - Natural pain relief, reduce inflammation and so much more.

MitoCopper - Bioavailable Copper destroys pathogens and gives you more energy. (See Blood Video)

Oxy Powder - Natural Colon Cleanser!  Cleans out toxic buildup with oxygen!

Nascent Iodine - Promotes detoxification, mental focus and thyroid health.

Smart Meter Cover -  Reduces Smart Meter radiation by 96%! (See Video).

Report abuse

    Comments

    Your Comments
    Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

    MOST RECENT
    Load more ...

    SignUp

    Login

    Newsletter

    Email this story
    Email this story

    If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

    If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.