Read the Beforeitsnews.com story here. Advertise at Before It's News here.
Profile image
By Rene van den Brink
Contributor profile | More stories
Story Views
Now:
Last hour:
Last 24 hours:
Total:

G.O.D.Z. Mirroring - time age of revelations.. - the holographic eye .. eye in all

% of readers think this story is Fact. Add your two cents.


http://www.reflectionmaat.blogspot.com/

Een seconde aanwezig mogen zijn in de andere zijde van de grote tijd heeft mij inzichten mogen geven welke ik door mag geven aan u. Ik besef mij goed dat deze fout niet zomaar mocht zijn en bij het groter plan behoort de laag aarde een wedergeboorte in de mogen begeleiden. 
De weergaven boven geeft u aan in welke tijdsbestekken u als mensheid kunt of mag denken mocht u inzicht willen verkrijgen in het grotere geheel waarin ik even mee mocht kijken. De vergelijking met een ster en slechts een seconde hersenactiviteit geeft u duidelijk aan in welke gedachten kracht ik mag denken en u deze informatie aan mag reiken namens de volledige goden wereld.
Uw aarde is gevisualiseerd in de oogappel van een holografisch oog wat inmiddels is geactiveerd in all ziend, voelend en all wetend geheel. In dit tijdperk van algehele openbaringen is het van grote noodzaak voor uw hele laag aarde in goede richting gestuurd te gaan worden. uw aarde is namelijk afgeweken van het pad van bestemming. 

Zoals u echter reeds eerder is meegedeeld zal uw gehele aarde in energetisch veld geactiveerd worden all ziend all voelen en all wetend te zijn.Niets zal nog geheim zijn noch blijven.  
Binnenkort zal meer informatie naar buiten worden gebracht welke van groot belang is voor uw aarde als algehele mensheid een nieuw tijdperk in te gaan. 
Gezamenlijk werkt uw aarde als een samenwerkende cell waarvan elk waterstofdeeltje of elemementair molecuul verbonden is aan een veel groter geheel dan menig persoon ooit heeft mogen indenken. 

Nu uw gehele mensheid afgeweken is van het pad in deze 5e zonpassage zal duidelijk worden gemaakt aan uw gehele bevolking van de laag aarde dat uw systeem in, rond en over u heen volledig transparant met elkaar in connectie staat.
Uw aarde is in een vizier geplaatst van de godenwereld en is inmiddels begonnen aan aflezen van de heilige geest welke door het portaal ( zon) is gegaan de informatie door het veel groter lichaam door te spelen aan amygdala, pineal gland, en Hypocampus, de circle of willis in het veel grotere brain is inmiddels geactiveerd en zal uw helios en kosmos in een betoverend licht plaatsen u als mensheid de inzichten te geven van een veel groter bestaan en feit van de goden wereld.
Grote delen van uw oceaan zijn inmiddels begonnen de bloedkleur aan te nemen zoals voorspeld, afwijking op het kruispunt van onze bestemming zal dan ook wereldwijd zichtbaar worden gesteld. De schuldvraag zal echter aan hen getoond mogen worden welke verantwoordelijk mogen zijn voor achterhouden van informatie algemeen.

Duizenden jaren lang is op incorrecte manier omgegaan met vele vormen van religie en zijn kennis en inzichten op incorrecte wijze gebruikt macht uit te oefenen over uw mensheid. Het “surfen in het oog” is niet ontzien door het algehele all ziende oog en zal nu grote consequenties hebben voor hen die hier verantwoording voor af mogen leggen. Water zal intense emotie tonen en emotie zal vormen als gitzwart tonen waar zij kwaad is.
Incorrect gebruik maken van informatie welke voor iedereen beschikbaar hoort te zijn zal echter gespiegeld worden op hen die hier schuldig aan zijn. 
Activatie van een algeheel systeem zal zichtbaar gesteld worden op uw telescopen.

Uitlijning van een galactisch geheel heeft zorg gedragen voor een activatie van een all ziend wetend en voelend tijdperk.

A;lle materie is terug gebracht naar basis intelligentie van uw kosmos, een kern wetenschap waarvan uw mensheid geen weet van zal hebben nog nooit verkrijgen. Een trilling en frequentie is op uw laag aarde in werking gezet welke vele malen hoger, dieper en intenser is dan uw aards systeem voor mogelijk acht.

Geen geheim zal nog langer geheim zijn. uw wereld zit anders in elkaar dan enkelen u hebben willen laten geloven.

Op symbolieken van uw laag aarde zal duidelijk zichtbaar worden dan indalen van hemelse sferen op uw laag aarde in gang is gezet, dit proces is onomkeerbaar.

Portalen zullen zich kenbaar maken en massaal op uw aarde instralen vanuit binnen aardse krachten, een omgekeerde materie en onbekend systeem voor u als mensheid. 

Het is bij diverse mensen bekend dat uw laag aarde zich bevind in de gouden Zodiac – Diendera , deze informatie wordt echter volledig naar buiten gebracht nu. Alles is zich bewust van de bres die geslagen is in de geschiedenis en waar inbreuk op gepleegd kon worden in heden verleden en in toekomst, weest u bewust dat afreizen in deze portalen nu geen einde meer kennen en u zult dwalen en eindeloze stargathes nooit meer uw einde en of begin vindende.
Een oproep aan de Verenigde naties is dan ook overduidelijk gesteld vanuit alle andere lagen sferen en dimensies, ALLE ogen staan inmiddels op u gericht, u wordt met klem verzocht de informatie aan uw mensheid aan te reiken en te keren in vrede, nieuwe inzichten en een gezamenlijke beleving van de tijd volgens AMon begrippen. ( Samo(e)n beleving van de tijd) 
Uw dankbetuigingen door middel van Demon Cracia was gericht aan uw onder god Baphomet echter is ook hij behorende bij al de andere goden en zich groots bewust dat Niets zonder het ander kan en alles functioneert als een groot gezamenlijk geheel.
Namens het volledig godenrijk vraag ik u met grote klem uw weg op het kruispunt te herstellen, niets is ontzien en alles wordt gezien. uw ziel wordt inmiddels afgewogen op de tijd.
Gift of the Sun.
My name is Rebirth


Source: http://reflectionmaat.blogspot.com/2014/12/godz-mirroring-time-age-of-revelations.html



Before It’s News® is a community of individuals who report on what’s going on around them, from all around the world.

Anyone can join.
Anyone can contribute.
Anyone can become informed about their world.

"United We Stand" Click Here To Create Your Personal Citizen Journalist Account Today, Be Sure To Invite Your Friends.

Please Help Support BeforeitsNews by trying our Natural Health Products below!


Order by Phone at 888-809-8385 or online at https://mitocopper.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomic.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomics.com M - F 9am to 5pm EST


Humic & Fulvic Trace Minerals Complex - Nature's most important supplement! Vivid Dreams again!

HNEX HydroNano EXtracellular Water - Improve immune system health and reduce inflammation.

Ultimate Clinical Potency Curcumin - Natural pain relief, reduce inflammation and so much more.

MitoCopper - Bioavailable Copper destroys pathogens and gives you more energy. (See Blood Video)

Oxy Powder - Natural Colon Cleanser!  Cleans out toxic buildup with oxygen!

Nascent Iodine - Promotes detoxification, mental focus and thyroid health.

Smart Meter Cover -  Reduces Smart Meter radiation by 96%! (See Video).

Report abuse

    Comments

    Your Comments
    Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

    MOST RECENT
    Load more ...

    SignUp

    Login

    Newsletter

    Email this story
    Email this story

    If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

    If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.