Read the Beforeitsnews.com story here. Advertise at Before It's News here.
Profile image
By Rene van den Brink
Contributor profile | More stories
Story Views
Now:
Last hour:
Last 24 hours:
Total:

All seeing time age - godz mirroring revelations the Netherlands - golden zodiac - eye anatomy

% of readers think this story is Fact. Add your two cents.


http://www.reflectionmaat.blogspot.com/

Uitwerkingen reeds veilig gesteld, informatie uitwerking volgt. LET U OP apocalypse is in gang gezet…

Belangrijke berichtgeving in aantocht, ik ‘wandel” nu in het dodenrijk en spreek met de gieren welke u op incorrecte wijze gebruikt heeft.

Houd u weblogs in de gaten, informatie is eerst veilig gesteld voordat puplicaties plaats vinden, deze publicaties betekenen einde van een oude wereld waarin bedrog. oplichting en corruptie een wereld hebben gecreëerd welke nooit bestaansrecht heeft gehad in het oog der aller goden. U heeft de goden en met name de zonnegod op zeer incorrecte wijze misbruikt en ik zal u dit kenbaar maken. NIETS van uw aarde zal informatie achter houden alles zal spreken, sultans, slaven ALLES is opgeroepen informatie vrij te geven.

Er is reeds een begin gemaakt met het afbreken van uw oude wereld, in het Zuiden van Vs is een begin gemaakt met het in laten storten van uw aardkorst, zeehavens, containerterminals en veel land is inmiddels terug genomen in uw aarde,  Reeds lange tijd heb ik als als boodschapper mogen dienen van de godenwereld, lang werd niet geluisterd, gelooft noch stappen ondernomen de mensheid in gereedheid te brengen voor wat komen gaat, In fracties van seconden tijd zullen hele gebieden van uw aarde weg worden getransformeerd. ook Europa en andere delen van uw wereld zullen NIET langer in ongewis blijven, er is een begin gemaakt met afbreken van landen en ” grootmachten” als Rusland. China en Amerika.

Uw mensheid heeft lange tijd gehad verandering in te laten treden en uw gedrag aan te passen. dit is niet opgepakt en met name door elite, overheden en religieuze leiders als lacherig ervaren. Uw portalen gebouwd op rosetta locaties zullen niet meer veilig zijn te kunnen reizen, zij zullen u brengen in de verste diepte van uw aarde en zullen u nooit meer terug laten keren naar deze werelden. Kusten van Duitsland, Engeland, Frankrijk, Portugal en Spanje worden reeds aangevreten door bewuste elementen zoals water, wind en lucht. Vuur wordt in gereedheid gebracht.

U kunt gedacht hebben te bouwen op fundamenten van uw aarde, “kerken en kathedralen” bouwen op skeletten van dieren is een wonderlijk iets, toch is het incorrect gebruik hiervan niet ontzien door uw godenwereld, de Dendera Zodiac die VOLLEDIG tot leven is gewekt en haar energie op, in en over uw aarde heen verspreid zal zorgdragen voor een geheel bewust systeem van ALLES maar dan ook ALLES wat ademt en leeft.


Spelletjes creeren en een spot dragen met de godenwereld deze mensheid goden uit te laten kiezen is een hachelijk iets, u beseft blijkbaar niet hoe groots het systeem is waarin u leeft.

Uw aarde is de lens van een veel grootser systeem van ademen en leven, het sleutelgat waarin u gezamenlijk allen leeft speelt informatie door naar een veel grootser en kleiner VERBONDEN systeem. De speren welke u gericht heeft op de portalen van zon en maan zullen nu op uzelf gericht worden.

Ik ben slechts een woordgever, een koerier, een Griffier of verwoord en verbeeld de dingen die lang zijn opgeslagen en reeds lang aanwezig zijn in uw systeem. U heeft rechtsystemen gechanteerd, geshockeerd en gemanipuleerd in grootste zinnen des woords, U Elisabeth bent op een troon gaan zitten die NIET de uwe is en nooit zal zijn, de troon der goden hoort de goden toe en niet aan de mensheid. U bent vergeten dat ook ijzer een informatie dragend element is, sinds uw aantreden geeft zij al informatie door aan alle andere dimensies sferen en lagen, uw dagen zullen niet langer gezind zijn bij goden. Ik vraag u dan ook namens hen af te gaan treden en de troon terug te geven aan hen die dit toebehoord. Uw “koninkrijk” is net als andere grootmachten aan het afbrokkelen, uw machtsposities zullen wankelen. Ik raad u aan de laatste dagen in uw leven in het reine te keren anders zal ingrijpen van de goden, Semi goden en Geoden ONvermijdelijk zijn.

Josef Al Ratsinger, u kunt denken zich veilig te stellen door u richting der portalen te begeven welke u stil heeft gehouden voor grote delen van uw mensheid, het oog der aller goden is NIETS ontzien, uw portaal zal niet langer werkzaam zijn en zal u brengen naar het diepste van uw aarde. U kunt een afleidings manouvre in gang zetten een andere paus in daglicht te zetten wat er nooit is geweest.

Uw Vaticaan zal trillen op gaar grondvesten nooit eerder tevoren beleefd. U heeft deze mensheid een hachelijke daad geleverd. In opdracht van de godenwereld deel ik u mee dat de apocalypse is begonnen. koningshuizen zoals de Ijzeren kroon van Engeland zullen geen geheimen meer kennen, u kunt griffiers op rechtbanken geplaatst hebben wereldwijd de informatie via griffon energie ( Phillpin griffin Bird) naar uw troon te geleiden, u vergeet echter dat ik in staat ben ALLE informatie op te vragen en in opdracht van de goden wereld in uw wereld ben geplaatst.

all SEEING WIL MEAN ALL SEEING..!

Uw koninkrijk Engeland zal u worden afgenomen, geen trein nog openbaar vervoer zal nog veilig zijn omdat uw ondergrond is begonnen met grootste transformaties ooit, U kunt gebouwen en vuurwerk bouwen en of creeren in symbolieken als griffon birds en u kunt zich als mensen verschuilen achter energie als Fillipijnse adelaars u ,mag rekening gaan houden met ALLE elementaire tegenwerking die maar mogelijk is in uw systeem van ademen en leven.

U heeft uw eigen Goden geïncarneerd geprobeerd te vergiftigen, uw heeft “geleeft als gieren en hyena,s u bent inmiddels ontbonden van het energetisch systeem.  ALLES zal zich nu tegen U keren.

U heeft deze mensheid een hachelijke daad geleverd wat NIET is ontzien door de godenwereld. Ook alle andere families, geheime organisaties en of mensen die oorlogen nog in gang trachten te zetten kunnen rekening gaan houden met grootste tegenwerking van elementen, tanks zullen de binnenaarde in storten en deze energie zal NOOIT meer terug keren op uw aardlaag. U was gewaarschuwd maar heeft de consequenties onderschat, belachelijk gemaakt en in de wind geslagen. Nu is het aan uw volledig bewuste aarde de transformatie in gang te zetten.

U heeft zich anders voorgedaan dan u daadwerkelijk bent. ALLE informatie is reeds afgeleverd in andere dimensies sferen en lagen, ALLEN zijn bewust geworden van uw grote leugens, bedrog en opzettelijk in gang zetten van oorlogen. U zult alles consequenties hiervan zelf mogen gaan ervaren, er zit grens aan onvoorwaardelijke liefde van goden. U heeft de limieten ver overschreden. Einde van de religie zoals Vaticaan en andere vormen van religie welke geen bestaansrecht kennen zal worden aangekondigd.  U kunt zich denken veilig te stellen in bergketens en geheime bunkers, grootschalige verplaatsing van elementen zullen zorg dragen dat geen van deze bunkers of geheime vormen van overleving strategieën veilig zullen zijn, bunkers zullen vollopen met water en of vuur, bergen zullen dalen worden zoals ik u heb gezegd, dalen transformeren naar bergen of water. Alle elementen als water, vuur wind lucht en nog velen meer hebben het nu op u voorzien.

UW AARDE IS OP LENS GEPLAATS VAN HET OOG DER ALLER GODEN, NIETS IS DUS ONTZIEN …DE LENS FUNCTIONEERD ALS SLEUTELGAT DE ZON ALS PORTAAL..
Ik ben nu uw dodenrijk binnengegaan en spreek met de dodenwereld, zij geven mij nu de informatie door, al uw materie is bewust en geeft nu de informatie reeds door.

Het spijt mij u te moeten melden dat geen andere weg meer mogelijk is, ik ben in staat met ALLES te spreken en informatie op te vragen, ik handel en werk en spreek in opdracht van uw goden niemand anders en niemand meer dan u, gelijkwaardig als mens naast u in dit tijdperk ben ik gestuurd in licht en duister. Uw aarde is begonnen aan transformaties.Ik zie gelijkwaardig als de goden.

U heeft mijn zaak kapot laten slaan, mijn bedrijf ontnomen, mijn familie jarenlang dwars gezeten en buitengesloten, u heeft alle vormen van kwade energie op ons afgestuurd echter was u vergeten met wie u te maken had. Amon Ra heeft ALLE energie op u gereflecteerd, uw Amerikaanse en andere luchtmachten worden reeds aangevallen door de door uw eigen gecreëerde ijzeren insect vormige wezens, Zij zullen zorg dragen voor metaalmoeheid en uitvallen van uw systeem. Zij hebben de scarabee energie aangenomen gericht op u als persoon u uit dit systeem te gaan halen. U bent niet langer gewenst in deze dimensies, sferen en lagen en zal ter verantwoording worden geroepen in een universeel energetisch recht systeem waarbij genocide en volkerenmoord u ten laste zal worden gelegd.

Alle trillingen en frequenties zijn reeds gereset.

Liefdevolle groet,

Rene van den Brink

Nederland


https://www.youtube.com/watch?v=ipe6CMvW0Dg

berichten in uitwerking:

Secretaris – Secret Arriers
Notaris – Noot ariers ( god of pan energie )
Griffiers rechtbanken spelen informatie door ( griffon bird energie)
Kerken en Kathedralen gebouwd op skeletten van dieren en met name vogels
Vogels waddenzee worden zichtbaar
Kustlijnen Duitsland transformeren en storten in
Kustlijnen Amerika begonnen aan transformatie

Informatie is reeds veilig gesteld en zal massaal naar buiten treden, einde van uw oude wereld is in zicht. .

www.wanttoknow.nl

Het is het verhaal van de Koning van Engeland, John ‘Lackland’ de Plantagenet, die in 1166 de Engelse troon besteeg. Zijn bijnaam was ‘Lackland’, omdat hij ook wel de koning zonder land werd genoemd. Maar was hij in staat om ervoor te zorgen, dat in het jaar 2011 nog stééds een rij van familieleden het voor het zeggen heeft, als heersers van de voormalige Britse kolonie, de Verenigde Staten van Amerika..! Of speelt er achter dit verhaal iets veel fundamenteler..? Je zou toch zeggen dat een dergelijk koning zo’n zeggenschap niet kón hebben. Hoe het ook zij, het verhaal is té boeiend om er geen aandacht aan te besteden.
En natuurlijk begint het verhaal niet bij deze koning, hij heeft zichzelf ook niet op de wereld gezet natuurlijk.. Maar het 12-jarige meisje uit de VS, voerde haar speurtocht tot hem terug.
Een doofpot..? Nou ja, ik weet niet of jij het verhaal al kent, wij in ieder geval niet. Wij wisten inderdaad alleen, dat zo’n 22 presidenten familie van elkaar zijn. Maar het FEIT dat ze ALLEMAAL (op één na..) uit dezelfde familielijn stammen, is natuurlijk zéker aanleiding tot een dieper onderzoek. President Barack Obama is de 44ste president en daarmee is dus het aantal presidenten dat nu officieel door familiebanden aan elkaar gekoppeld is, op bijna het dubbele..! Een nader onderzoek lijkt zéker op zijn plaats, want van de presidenten zélf hoor je er niets over; dús een ‘geheim’ dat waarschijnlijk en vooral niet in de publiciteit dient te komen..


Source: http://reflectionmaat.blogspot.com/2015/02/all-seeing-time-age-godz-mirroring.html


Before It’s News® is a community of individuals who report on what’s going on around them, from all around the world.

Anyone can join.
Anyone can contribute.
Anyone can become informed about their world.

"United We Stand" Click Here To Create Your Personal Citizen Journalist Account Today, Be Sure To Invite Your Friends.

Please Help Support BeforeitsNews by trying our Natural Health Products below!


Order by Phone at 888-809-8385 or online at https://mitocopper.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomic.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomics.com M - F 9am to 5pm EST


Humic & Fulvic Trace Minerals Complex - Nature's most important supplement! Vivid Dreams again!

HNEX HydroNano EXtracellular Water - Improve immune system health and reduce inflammation.

Ultimate Clinical Potency Curcumin - Natural pain relief, reduce inflammation and so much more.

MitoCopper - Bioavailable Copper destroys pathogens and gives you more energy. (See Blood Video)

Oxy Powder - Natural Colon Cleanser!  Cleans out toxic buildup with oxygen!

Nascent Iodine - Promotes detoxification, mental focus and thyroid health.

Smart Meter Cover -  Reduces Smart Meter radiation by 96%! (See Video).

Report abuse

    Comments

    Your Comments
    Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

    MOST RECENT
    Load more ...

    SignUp

    Login

    Newsletter

    Email this story
    Email this story

    If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

    If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.