Read the Beforeitsnews.com story here. Advertise at Before It's News here.
Profile image
By Rene van den Brink
Contributor profile | More stories
Story Views
Now:
Last hour:
Last 24 hours:
Total:

G.O.D.Z. Mirroring - Veenendaal Netherlands - Holographic universe big lie of gouverments... united nations..

% of readers think this story is Fact. Add your two cents.


http://www.reflectionmaat.blogspot.com/


Uw aarde is niet wat het lijkt en wat u geleerd is, ze is een holografisch geprojecteerde  wereld welke vanuit hologrammen gevisualiseerd is vanuit het boek van Ra.

Het hologram de Dendera Zodiac is een visuele weergave van slechts een deel van het hologram en holografisch boek waarin wij ALLEN gevisualiseerd zijn.

De heilige scarabee ondergaat haar laatste proces van wedergeboorte en reset, het omkeren van het systeem en toevoegen van zwarte en witte lichtportalen zal voor deze mensheid extreem grote consequwnties met zich meebrengen.

Uw laag aarde wordt van alle kanten “ingevreten” door andere sferen en lagen, het proces van stof zijt gij gekomen tot stof zult gij wederkeren zal hierdoor kracht worden bijgezet. Een lang bewaard geheim van overheden, instanties en religieuze leiders is niet langer, zij zullen grote moeite hebben deze mensheid tot bedaren te houden omdat de waarheid niet langer verborgen zal zijn. Goden hebben hen de rug gekeerd omdat juist zij niet voor waarheid hebben gekozen maar zelfverrijking en macht.
 Veel overheden, Verenigde Naties en vele anderen hebben u voorgelogen en informatie laten geloven wat niet is, zij zullen daarvan de grote consequenties gaan ervaren, de mensheid zal niet langer dit gedrag pikken.

Uw aarde maakt onderdeel uit van een veel groter geheel, een holografisch hologram van het boek Ra is een pagina aanwezig waarin het oog in all te zien is, dit oog in all betreft UW laag aarde, ze is midden in het centrum gecreëerd op de oogappel der aller goden.Geen enkel gedrag is hen ontgaan omdat de holografische film op dit moment wordt afgespeeld. Uw aarde is holografisch geprojecteerd op het netvlies binnen in het oog. ( zie foto binnenzijde oog)


Het holografisch weergegeven oog is een lang uitgerekte vorm van projectie, net als een projector die licht schijnt is ook uw universum een holografisch weergeven van alles wat ademt en leeft in uw kosmos en ver daar buiten.



Piramide complexen wereldwijd konden hologrammen projecteren waardoor men het idee had eindeloze sterren hemels te zien, echter is dit enkel holografisch weergeven, u leeft in een serie hologrammen van het boek van Ra. Mijn boek wat holografische weergave toont is volledig geactiveerd, zo zal geen leugen nog langer voortleven.


Uw aarde bestaat uit vele lagen welke holografisch met elkaar in verbinding staan, elke laag heeft een eigen Zodiac Dendera verbinding, in elke belichaming zitten ontelbare andere belichamingen, zo is het boek een eindeloze visualisatie van mogelijkheden

Op, in en rond uw aarde worden hemellichamen zichtbaar, het hologram waarin u leeft is VOLLEDIG tot leven geroepen en zal zorgdragen voor afkeer aan alles wat niet overeenkomt met basis gen en EIgen ( DNA) vanuit basis frequentie gegeven, dit betekend ook dat alle andere elementen bewust zijn gemaakt en alles zullen afstoten wat in correctie inhoud. Hele vluchtmachten zullen rekening moeten gaan houden met metaalmoeheid en uitval van systemen. ufo of andere vormen van tijdsreizen zullen rekening mogen houden met volledige afstoten uit het systeem.

Uw laag aarde is aan de beurt de transformatie te ondergaan, er is met name vanuit overheden en religieus leiderschap zeer incorrect omgegaan met uw laag aarde, men zal hiervan de consequenties mogen gaan ervaren, komende maanden zal in teken staan van rebirth en zullen grote consequenties zichtbaar gesteld worden voor uw hele aarde..

Het terugtrekken van alles en iedereen en in stilte afwachten wat komen zal is voor mij een zeer heftig proces geweest, te mogen zien wat komen gaat is een zeer heftig zien, voelen en ervaren.

Het uitschelden, incorrect met mij omgaan en blijven afstoten van mij als persoon heeft mij diep gekwetst en geraakt.

Ik ben ondanks dit alles vanuit liefde informatie door blijven geven, het is aan u zelf nu dit proces zelf te gaan ervaren. 

Liefdevolle groet,

Rene van den Brink

Nederland


Source: http://reflectionmaat.blogspot.com/2015/02/godz-mirroring-veenendaal-netherlands.html



Before It’s News® is a community of individuals who report on what’s going on around them, from all around the world.

Anyone can join.
Anyone can contribute.
Anyone can become informed about their world.

"United We Stand" Click Here To Create Your Personal Citizen Journalist Account Today, Be Sure To Invite Your Friends.

Please Help Support BeforeitsNews by trying our Natural Health Products below!


Order by Phone at 888-809-8385 or online at https://mitocopper.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomic.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomics.com M - F 9am to 5pm EST


Humic & Fulvic Trace Minerals Complex - Nature's most important supplement! Vivid Dreams again!

HNEX HydroNano EXtracellular Water - Improve immune system health and reduce inflammation.

Ultimate Clinical Potency Curcumin - Natural pain relief, reduce inflammation and so much more.

MitoCopper - Bioavailable Copper destroys pathogens and gives you more energy. (See Blood Video)

Oxy Powder - Natural Colon Cleanser!  Cleans out toxic buildup with oxygen!

Nascent Iodine - Promotes detoxification, mental focus and thyroid health.

Smart Meter Cover -  Reduces Smart Meter radiation by 96%! (See Video).

Report abuse

    Comments

    Your Comments
    Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

    MOST RECENT
    Load more ...

    SignUp

    Login

    Newsletter

    Email this story
    Email this story

    If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

    If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.