Read the Beforeitsnews.com story here. Advertise at Before It's News here.
Profile image
By Rene van den Brink
Contributor profile | More stories
Story Views
Now:
Last hour:
Last 24 hours:
Total:

Winged God of Horus activated - winged sun portal - Veenendaal the netherlands ALL in one...

% of readers think this story is Fact. Add your two cents.


http://www.reflectionmaat.blogspot.com/

Indalen zon energie begonnen, het portaal van de zon is wijd open gezet en is zichtbaar geworden op officiële weergaven van Nasa.

De zon heeft haar vleugels wijd open gespreid om zich te openen voor de zielenwereld de passage van 5e zon te bewerkstelligen.

Een aantal dingen is boven en in midden kern tot stand gebracht, een aantal zielen wordt uit uw systeem van ademen en leven verwijderd omdat zij zich niet houden aan de kosmische wetten van MAat.

Energie wordt aangestuurd een van de laatste “brandhaarden” op uw aarde ( Poetin) van energie te gaan ontnemen, gitzwarte scarabee zijn reeds onderweg om hem niet langer als tiran hier op aarde te laten heersen. Alle energetica wordt nu aangestuurd dit uit uw systeem te halen v=wat overbodig is en incorrectie vertoond. Alle microsferen worden aangestuurd Poetin en zo nodig andere zielen van uw aardbodem te verwijderen, zij zullen geen grond meer hebben, voelen nog ervaren op deze lagen aarde en ver daar binnen en buiten te gaan aarden.

Koningin Elisabeth is verzocht af te treden een een troon opvolging over te laten slaan en de troon op geheel vernieuwde wijze over te geven aan William en Kate, zij zullen de energie aansturen welke vanuit Diana is ingedaald op uw aarde. Elisabeth zal nog enkele jaren mogen genieten van haar pensioen en zal op rustige wijze deze wereld mogen gaan verlaten. u heeft spelen gecreëerd de ijzeren troon verder uit te willen breiden in andere dimensies, sferen en lagen, dit is u niet in dank afgenomen in grote en kleinere dimensies is reeds alles nl bepaald en HEEFT alles inmiddels plaatsgevonden. dE GODEN ZULLEN U VERGEVINGSGEZIND ZIJN MAAR VERZOEKEN U DRINGEN PER DIRECT AFSTAND TE NEMEN VAN UW TROON. EN DE SCEPTER OVER TE DRAGEN NAAR EEN NIEUW TRANSPARANT KONINGSHUIS ZONDER GEHEIMEN.

Aan religie wordt u gemeld niet in dank afgenomen dat u wederom een “paus” aansteld die als anti christus zijn werk voortzet, net als Poetin en een aantal anderen zal u niet langer in dit systeem gewaardeerd worden, u wordt verzocht afstand te doen van uw “troon” die niet de uwe is maar van de goden is en van niemand anders.

Het Nederlands koningshuis is verzoek gedaan niet een koningin voor te bereiden maar 3 in plaats van drie koningen, drie koninginnen de troon te bedienen in belang en voortgang van deze mensheid. Amalia, Alexia EN Ariana zullen een drie eenheid mogen vormen in de nieuwe wereld, u wordt verzocht namens de Godenwerelden drie koninginnen voor te bereiden, zij zullen dienen als ambassadeurs en de mensheid bewuster maken van alles wat ademt en leeft. De goden zullen hier persoonlijk op toezien, ik heb vele gedaantes mogen aannemen op in en rond uw aarde en AL deze informatie is en wordt inmiddels afgelezen in het system.

Na indalen en onderweg zijn van de energie van Horus welke vanuit zon onderweg is richting uw aarde zal een einde gemaakt worden aan een tijdperk waarin leugens, bedrog en oplichting uw aarde hebben ontnomen van daadwerkelijk vrij en gezamenlijk leven. Het aanbidden van de zonnegod Horus was in vele geheime symbolieken in kerk gebouwen en architecturen op en in uw laag aarde vertegenwoordigd.

In de uren voor mijn spiegelgeboorte zal om half vier vanacht de energie van Horus uw aarde bereiken, belangrijk is u hier voor volledig transparant open te stellen, de gevleugelde zonnegod Horus is een vergevingsgezinde God en heeft haar portalen van het zonneportaal wijds opengezet ruimte  te mogen maken in uw atmos, helios en meso sferen. Deze energie is begonnen met indalen en bereikt uw aarde rond half vier 01-03-2015 ( jaar 0) hiermee wordt een lemniscate periode in gang gezet waarbij de tijd overlapping zal duren tot en met 30 augustus 2015 de herrijzenis van Seth mijn spiegel.

De energie zal geruisloos maar krachtig zijn op uw aarde en zal tot in verre dimensies voel en zichtbaar zijn. geheime symbolieken in vrijwel AL uw kerken, Kathedralen en pantheons worden komende weken zichtbaar gesteld, dit zal een einde betekenen van uw oude wereld en kondigt het begin aan van de nieuwe aarde.

geloven en religie is NIET dat wat men u voorgesteld heeft, geloven is zien omdat men zich bewust zal worden van een immens groots systeem van ademen en leven waarbij de mens slechts een stil fragment is in een tijdsdeel vastgelegd in stilte en waarneming van uw geest.

Heroglieven zijn tot leven gewekt met alle consequenties van dien, alles is zich bewust geworden en heeft duizenden jaren lang informatie opgeslagen en wordt afgelezen door systeem van ademen leven en dood tot wedergeboorte.

Mijn verzoek is aan hen als Isis, Osyris en vele anderen vanacht half vier aan mijn zijde te komen staan, gezamonlijk zal uw aarde in een nieuw licht ontwaken.

Liefdevolle zonne groet,

Rene van den Brink

Veenendaal Nederland


Source: http://reflectionmaat.blogspot.com/2015/02/winged-god-of-horus-activated-winged.html


Before It’s News® is a community of individuals who report on what’s going on around them, from all around the world.

Anyone can join.
Anyone can contribute.
Anyone can become informed about their world.

"United We Stand" Click Here To Create Your Personal Citizen Journalist Account Today, Be Sure To Invite Your Friends.

Please Help Support BeforeitsNews by trying our Natural Health Products below!


Order by Phone at 888-809-8385 or online at https://mitocopper.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomic.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomics.com M - F 9am to 5pm EST


Humic & Fulvic Trace Minerals Complex - Nature's most important supplement! Vivid Dreams again!

HNEX HydroNano EXtracellular Water - Improve immune system health and reduce inflammation.

Ultimate Clinical Potency Curcumin - Natural pain relief, reduce inflammation and so much more.

MitoCopper - Bioavailable Copper destroys pathogens and gives you more energy. (See Blood Video)

Oxy Powder - Natural Colon Cleanser!  Cleans out toxic buildup with oxygen!

Nascent Iodine - Promotes detoxification, mental focus and thyroid health.

Smart Meter Cover -  Reduces Smart Meter radiation by 96%! (See Video).

Report abuse

    Comments

    Your Comments
    Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

    MOST RECENT
    Load more ...

    SignUp

    Login

    Newsletter

    Email this story
    Email this story

    If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

    If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.