Read the Beforeitsnews.com story here. Advertise at Before It's News here.
Profile image
By Rene van den Brink
Contributor profile | More stories
Story Views
Now:
Last hour:
Last 24 hours:
Total:

Biggest revelations Human History Big lie of Vatican, religion and goverments... Revelations Etherlands 2015 biggest in human history... http://the-embassadorion.blogspot.nl/

% of readers think this story is Fact. Add your two cents.


http://www.reflectionmaat.blogspot.com/

Voor goden bestaan geen geheimen, als overheid ( Goverments – Cover Mento ) ergens een laagje achter laten in vormen van blauwdruk is een groot gegeven en feit, echter uw gedachtenkracht die bij verre en lange na niet komt in slechts een laagje om uw belichaming heen is het triest dit te moeten verwoorden op deze wijze. U heeft Cults een geprobeerd te maken terwijl elke Cult een eigen identiteit hoort te bezitten welke verbonden is aan een prachtig systeem van oneindig leven en dood.

U als bevolking van Meso aarde bent lange tijd OP gelicht, UIT gelicht en DOOR gelicht, een systeem is niet langer kosmisch goedgekeurd en verantwoord. ALLE elementen in elke dimensie sfeer en of laag zijn begonnen zich te focussen op het herstellen van onregelmatigheden in, rond en op uw laag Meso aarde.

Religie zoals U aangeleerd is is NIET de religie die de goden hebben bedoeld aan u als mensheid te leren en te overdragen.

Koningshuizen, regeringsleiders religieuze leiders hebben zich op zeer incorrecte wijze gedragen in en rond uw lagen Meso aarde, zij hebben zichzelf op de troon des goden gezet echter zal de val diep zijn van dit systeem van onrecht, corruptie en menselijke opoffering in vormen van kinderen en mensen nog dieren.  Ik kan amper de juiste woorden vinden dit in naam van God zelf te mogen verwoorden en te verbeelden.  Daarom heb ik gevraagd opdracht te geven aan alle energetica in elke laag sfeer en of dimensie zich te storten op UW onwaarheden, elke materie zal zich tegen u keren en is nu vanaf heden gericht op uw onrechtmatig systeem onderuit te werpen. Geen van dit alles zal kans hebben nog verkrijgen van overleven. u heeft zich gedragen als kwakzalvers waar amper woorden voor te vinden zijn. U heeft de goden op vele fronten verafschuwd, u heeft beelden in gelijkenissen te koop aangeboden en over uw aarde verplaatst, u heeft graven van goud, zilver en aardse schatten geplunderd en over zeeën gevoerd, u was zich niet bewust dat elementen als water een blauwdruk achterlaten en uw voetsporen zijn gaan volgen. 

Wij zijn begonnen in dit tijdperk deze materie volledig uit te schakelen en ongedaan te maken, de bevolking zelf van uw aarde zal hier grotendeels bij gespaard blijven. Uw massa hypnose deze mensheid onder hypnose aan “keuze” te laten maken is mislukt en niet aan de ogen van goden ontzien, uw poging een laagje te creëren uw belichaming “veilig te stellen ( chemtrails) is idem dito mislukt ook hier is de materie onderweg naar elke vorm van creatie en co creatie deze on effenheid en onrechtmatigheid op te lossen.


Een Cult creëren en geheimen voor jezelf te houden is niet hetgeen de kosmos met ons voor heeft gehad, het gezamenlijk delen en voortbrengen ov overbrengen van kennis is een kosmische verheerlijking waarbij u uw levensvorm de levensvreugde terug mag schenken, niets zal u ontbreken als u als gezamenlijke mensheid UW kennis over zal dragen MITS dit in evenwicht en draagkracht is met alle kosmische wetten en orden. De limit overschreiden betekend grote consequenties voor u zelf, zij die dit overschreden heeft.

 Elke sfeer, laag en of dimensie is voorzien van meerdere indentiteiten ( persoonlijkheden), onze Meso aarde is in een gouden Phoenix gecreëerd, deze is gebasseerd op goudstof welke vanuit sterrenstof basis intelligentie nu op, in en rond uw aarde herstelprocedures ( natuurrampen) uitvoert. Deze zullen des te grootser zijn mocht u hier impact op hebben uitgevoerd. Krachten zullen NIET door mensen nog andere levensvormen kunnen worden tegengehouden nog worden bepaald, Ze behoord de kosmische orde toe.

Elke sfeer, laag en of dimensie wordt weerspiegeld in meerdere belichaming vormen en doorkruist meerdere spectrums, prisma tegelijkertijd, bij over kruisen of overspannen van systeem wordt automatisch de incorrectie door andere sferen, lagen en of dimensies hersteld.

De Heliosfeer wordt door verschillende materie doorkruist en overkapt tegelijkertijd vormt dit een beschermend grid andere sferen lagen en dimensies GEEN inbreuk in uw systemen van leven en dood te laten plaatsvinden. In uw Helios is een wedergeboorte in gang gezset waarbij ELKE belichaming vorm tot leven is gewekt, elke blauwdruk ( Heroglief) is tot leven gewekt en zal een prachtig inzicht geven hoe GROOTS uw systeem van leven is, geen limit, geen grens is onbereikbaar voor onze tijdsgeest van het bestaan.

ALLES is gecreëerd in NU, elke belichaming overkruist en overkapt elkaar, zo is de logica en volgorde van een menselijke embryo exact dezelfde volgorde als die van de meso aarde in de 5e passage van de zon. Uw Meso aarde is een groeiende Embryo in een prachtig holografisch evenwichtige cyclus van eeuwig leven.


U bent de tijdsgeest vergeten welke als zwarte en witte fungi als geest over en door uw aarde scheren, zij zullen zich gedragen als witte wieven en Kasper het spookje, NIETS maar dan ook NIETS zal worden ontzien door hen, zij hebben toestemming verkregen AL uw kelders en geheimen te doorgronden.


Source: http://reflectionmaat.blogspot.com/2015/03/biggest-revelations-human-history-big.html



Before It’s News® is a community of individuals who report on what’s going on around them, from all around the world.

Anyone can join.
Anyone can contribute.
Anyone can become informed about their world.

"United We Stand" Click Here To Create Your Personal Citizen Journalist Account Today, Be Sure To Invite Your Friends.

Please Help Support BeforeitsNews by trying our Natural Health Products below!


Order by Phone at 888-809-8385 or online at https://mitocopper.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomic.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomics.com M - F 9am to 5pm EST


Humic & Fulvic Trace Minerals Complex - Nature's most important supplement! Vivid Dreams again!

HNEX HydroNano EXtracellular Water - Improve immune system health and reduce inflammation.

Ultimate Clinical Potency Curcumin - Natural pain relief, reduce inflammation and so much more.

MitoCopper - Bioavailable Copper destroys pathogens and gives you more energy. (See Blood Video)

Oxy Powder - Natural Colon Cleanser!  Cleans out toxic buildup with oxygen!

Nascent Iodine - Promotes detoxification, mental focus and thyroid health.

Smart Meter Cover -  Reduces Smart Meter radiation by 96%! (See Video).

Report abuse

    Comments

    Your Comments
    Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

    MOST RECENT
    Load more ...

    SignUp

    Login

    Newsletter

    Email this story
    Email this story

    If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

    If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.