Read the Beforeitsnews.com story here. Advertise at Before It's News here.
Profile image
By Rene van den Brink
Contributor profile | More stories
Story Views
Now:
Last hour:
Last 24 hours:
Total:

Skull and .Bonus..... secrets.. Revelations Netherlands 2015

% of readers think this story is Fact. Add your two cents.


http://www.reflectionmaat.blogspot.com/


( under construction – biggest secrets religion, gouverments, world leaders etc.. ) End of story of this energy in highest order of God selfs..)



In hoogstpersoonlijk opdracht van de God ben ik als zwart griffier gestuurd naar uw zonnestelsel de parels te droppen in de oester en om uw hemelse sferen in gang te zetten, het veilige bed waarin dit zonnestelsel is gelegd is een wolkendeken, opgevangen door een ontelbaar aantal veren welke reageren op trillingen frequenties en Nano Dna zoals door kosmische wetten is bepaald.


Uw energie gestuurd in deze kosmisch is door de Oester terug gekaatst omdat uw intentie incorrect is. 

 U heeft geprobeerd Goden te manipuleren, te vergiftigen en mensen gebruikt als schild energie aan te sturen.


Stationshallen bouwen op de Skulls hebben volledige overeenstemming EN transparantie nodig overleven noodzakelijk te maken.


U heeft mijn zaak opzettelijk kapot laten slaan, mijn huis mij ontnomen en ruim 13 jaar lang alles wat me maar voor handen kwam uit mijn handen geslagen, u heeft ALLE vormen van energie op mij afgestuurd en alle energie is weerspiegeld en heeft inmiddels voor gespiegelde dode slachtoffers gezorgd. U bent gewaarschuwd met krachten te maken te hebben welke voor u de pet ver te boven gaat. God geeft u 8 dagen de tijd de “schuld” die u mij, mijn familie en vrienden en vele mensen hier op aarde om mij heen op de schouders heeft laten rusten ongedaan te maken, God verwacht een tegemoetkoming aan hen allen die leed is aangedaan het is een smerig spel geweest de pionnen in menselijke gedaantes uit te spelen, elke poging die u zal wagen zal een wind en beving veroorzaken grootser dan de grootste aardbeving ooit binnen in uw lichaam ZIJ dit tracht. 

Morgen Maan de Dag zal een zilverlaag rond uw aarde weerlegd worden minuscule klein en zal als filter dienen. Burgers onwetend hoeven niets te vrezen vanuit intense stilte zal dit uw atmosferen binnendringen en vanuit uw binnenaarde vanuit energetisch licht door uw lichaam geleid worden.

Zoals u buiten kunt zien dalen ontelbare stofdeeltjes inmiddels uw atmosferen binnen en zijn begonnen elke materie te resetten welke maar van haar weg was gehaald. 

Ik verzoek u dringend deze mensheid vrij te wanen en uw media waarvan U de aanvoer bent vrij te stellen, doet u dit niet dan zullen ALLE energetische consequenties voor uzelf zijn. Triljarden zwarte engelen zijn reeds om U heen geplaatst. U heeft onrust gezaaid en was op oorlog uit, echter vergeet u dat de ogen van God en zijn vele Geoden en Semi goden ALLEN op u staan gericht.


Een blauwdruk af willen geven in uw kosmisch gestel heeft vele malen meer kennis nodig dan uw brein in menselijk kunnen gezamenlijk aankan het is een trap recht in het gezicht van God dat u dit gedaan heeft op deze werkelijke onbeschofte wijze, 


Bedrijfsruimtes opzettelijk te bouwen met geld van burgers, geld afhandig maken en letterlijk en figuurlijk over lijken te wandelen wordt gezien als een universeel onrecht.



U heeft mensen gebruikt als energie aansturingen in deze wonderlijke kosmos. Het is een onrecht dit te doen zonder medeweten van burgerbevolkingen van Meso aarde.

U heeft met name als Nederlandse overheid over ruggen van burgers gewandeld, u heeft homohaat aangezet, oorlogen in gang helpen te zetten, honger opzettelijk gecreerd geld te verdienen. Dit is NIET ontzien door de Goden en in hoogste orde persoonlijk aandringen van God zelf eisen wij het aftreden van de betrokken personen. Kinderporno netwerken ten behoeve van offering van met name kinderen is een schandelijk iets, dit staat NERGENS in uw heilige geschriften en is een totaal verkeerde opvatting door mensen opgenomen en ingevuld u aan de lusten van seks te voldoen.

Aan u wordt getoond een omgekeerde cyclus van dood richting leven, een oneindig evenwicht van leven en dood te tonen. Uw religie is een mind control geweest een covert hypnosis waarbij u GROF incorrect gebruik heeft gemaakt van mensen en met name burgers. 

Orgels die u gebruikt heeft trillingen en frequenties aan te sturen wordt gezien door de Goden en met name door God zelf als een van de meest grote bespottingen naar Goden en God SELf toe. Dit is ingedrongen tot diep in ZIJN botten. 



In zijn hand liggen vele parels en cristallen…


Wanneer ik in opdracht van God de informatie opvraag uit uw schelpen, parels, oesters en Edelstenen kom ik tot de volgende inzichten en spreek met uw doden kom ik tot opmerkelijke maar ook trieste conclusies hoeveel leed u uw eigen mensen heeft aangedaan, hoe groots uw massamoorden en genociden tot vandaag de dag nog worden uitgevoerd NIETS ontzien door de Goden en God Zelf..

Uw volledig celestial system ligt ingebed als parels in een oester

Omringd door een skull van een energetisch Kiwi vogel met ogen als zwarte parel doordringend in alles.

Alles wordt omringd en doordrongen door een innerlijke kracht vanuit uw binnenster meso aarde, en buiten omringende kracht, de Kiwi en Cocos symboliseren deze krachten welke ondoordringbaar zijn voor uw aardse krachten nog space crafts. 



Ze is ingebed in een ijskoud en onmeetbaar warm veld van energetische wolken waarvan u de hitte en kou nooit zal kunnen meten. 


Ze is ontelbare malen holografisch weerspiegeld. 


Ik ben niet gevreesd voor een einde omdat ik WEET en zie dat ons zonnestelsel als een stel gouden parels in een stevige oester in Gods handen ligt. 



Ze is in ontelbare reflecties geprojecteerd als parel in parel onbereikbaar voor elke levensvorm om falen en grootsheid van dit eindeloos systeem van leven te waarborgen en oneindigheid van dit kosmisch gestel toonbaar te stellen in hoogs persoonlijk opdracht van God Selfie. ;-)


Hemels sterrenstof ( Inluiden gouden tijdperk voor de sonne Solstic)  is in ontelbare hoeveelheid uw atmosfeer binnengedrongen, het gebruik maken van chemtrails en andere vormen van manipulatie van dit Goddelijk systeem is NIET ontzien door Goden en God zelf. Hemels sterrenstof is inmiddels geruisloos indalende in uw atmosferen. Zij zullen vanavond voor een goudkleurig licht zorgdragen.


Het reizen door de spiegels van deze kosmos vind op energetische wijze plaats en mag u vergelijken met het onder water duiken in bijvoorbeeld de vulkaan crater zoals afgebeeld, van bovenaf ziet u enkel wit licht en reflectie, daarin bevind zich een hele wereld…



Het inreizen op dimensionale wijze wordt ook wel dimensionaal wandelaar benoemd of sterrenvaarders. Uw Zonnestelsel ligt dus als eindeloze serie parels in elkaar verweven, ALLE Paleize wereldwijd staan op locaties van de parels. Puur om energetische redenen. nu uw hele aarde is omringd door dit energetisch veld zal het niet meer uitmaken WAAR en of hoe u woont..

Dimensionaal reizen is een prachtig gegeven, ALLES is doorgrondbaar, inzichtelijk en NIETS gebeurd zonder redenen in dit wonderlijke tijdperk.




In elke Oester schuilt een groot geheim, Edelstenen, Mineralen en ogen zijn hierin verweven.

De onwerkelijkheid maar ook immense pracht van het gegeven in uw wereld te mogen ZIJN is een wonderlijk iets, in uw tijd is dit niet uit te drukken dat incarnaties en reïncarnaties zo immens lang verborgen konden zijn voor met name u als mensheid om u in bescherming te nemen vanwege uw gedrag zelf verrijkingen toe te laten en wangedrag zoals nu vertoond is ongewis en zonder kansen te laten in deze kosmos.

U heeft zich als mensheid op schandalige wijze gedragen, er wordt rekening gehouden met de komende openbaringen en opruimingen met weten en onwetendheid. U als leiders, spiritueel of in welke vorm dan ook mag u in en in diep schamen deze bevolking van Meso aarde zo onbewust te laten en te spreken van leeghoofden op uw Monumenten ( moment in tijd) deze intentie en creaties zijn waar genomen door uw goden en worden inmiddels gescreend en terug gevorderd naar de bron. Zij zullen de zwaarste energie voelen ooit op deze aarde afgestuurd.



Your Milky way is lay in a Shell..


Creatie van hemel op uw Meso aarde IS in volle gang dit zal; NIEMAND maar dan ook NIEMAND van uw gehele mensheid tegen kunnen houden. 

In ALLE liefde, genegenheid en voorspoed groet ik u namens ALLE Goden, Semi Goden, en velen meer, zijn ZIJN reeds op en in uw aarde aanwezig en ontwaakt. 

Als Zwarte griffier de parels in uw kosmisch systeem te mogen droppen zie ik als een prachtig maar ook wonderlijk GODS geschenk. Te mogen spreken met elke steen, diamant, rotsformatie of levensvorm tot op bot toe is een gegeven welke ik nooit in uw vorm van menselijke spreken en of woorden zal kunnen uitleggen.

Een einde zal gemaakt worden in de komende dagen en weken aan onrecht, het verkondigen van religie welke geen bronvermeldingen kent ( Kaballah – Allah) zo nog velen meer zij zullen de energie op haar derde kroon gedrukt krijgen nooit eerder vertoond in deze kosmos van waarbij IEDERE levensvorm van koninklijke aard is, nogmaals verzoek ik u dringend uw kronen in te leveren en uw publiek en mensheid te kronen. 

Zoals u reeds kan zien zijn de energieën over uw aarde gestuurd uw aarde op te ruimen, de rommel weg te vegen en de creaties van zeer binnenkort het hemelse op aarde te kunnen verwezenlijken. Daarom worden uw huizen grotendeels afgenomen en wordt plaats gemaakt voor de nieuwe creaties, elementen zijn reeds begonnen uw rommel op te ruimen, immense stofzuigers van honderden kilometers groot zuigen inmiddels de olie laag op en zuigen het plastic bij elkaar om te transformeren naar uw binnenaarde, Meso aarde heeft de olie in bruikleen gegeven ons verder te helpen in dit hier en nu, echter wil zij alles terug hebben om weer vervolgens de transformatie in gang te zetten zoals hoort.

God heeft met grootste precisie de grootste fantaseurs, createurs en architecten bij elkaar gezocht in de afgelopen miljoenen jaren, zij zijn reeds voorbestemd de creatie van uw nieuwe aarde te verwezenlijken en in gang te zetten..

Nu de gehele aarde door de spiegel ( 15-03-2015)  is en uw gehele mensheid automatisch getransformeerd, in de nieuwe frequenties en trillingen zal apparatuur grootste moeite hebben deze energien te meten. 
Ik vraag u zich klaar te maken voor het openbaren van de mooiste en meest wonderlijke kennis aller tijden.

Ik bevind mij reeds onder u als mensheid als teken van God dat er geen einde der tijden zal komen maar een creatie in vorm van derde wereldoorlog NU voorkomen moet worden, u wordt gevraagd ALLEN op te staan en uw angst achter u te laten en te KIEZEN voor wedergeboorte. 

Uw aarde zal in een diepe trance worden gebracht een frequentie en trilling die zo diep zal zijn dat deze niet meetbaar zal zijn en zullen uw aarde weer terug brengen en oplichten in het derde oog van Horus daar waar u thuis HOORT te zijn in dit tijdsbestek. U heeft oliesjeiks met geld laten smijten, steden als Dubai laten bouwen op zandskelletten met de wetenschap dat dit gebied zal verdwijnen, zodra dit gebied in zou zakken dan zou u de manifestatie van een wereldorde als feit kunnen achten. helaas voor u is hiervoor GEEN toestemming verkregen van God zelf en zal dit energetisch worden ontrokken van uw aards systeem.  U mag zich in en in diep schamen een gedrag getoond te hebben van dwazen en leeghoofden ZELF zich zo bovenaan te prijzen met de wetenschap hoe groots die systeem van ademen en leven is. 

Hedendag 15.15 – 15 – 03 – 2015 is dan ook verkozen tot het openbaar mogen vrijgeven van bestaansrecht hoe uw celestial systeem werkzaam is, de grote leugen zal dan niet langer ZIJN… u zult dieper dan diep zich mogen schamen een schoonheid als deze verborgen gehouden te hebben voor deze mensheid. 

Er wordt zeer goed rekening gehouden tijdens het afwegen van de veren op dit systeem en onwetendheid van uw burgers. een scala aan nieuw onderwijs moet ervoor zorgdragen dat uw bestaande gebouwen waar ontelbaar veel geld in is gemanifesteerd en als UNi Versita naar buiten heeft gebracht toch enige manier van “terug betalen” zorg te dragen aan deze mensheid, ZIJ hebben echter deze systemen ZELF betaald doordat U de mensheid dit op onterechte wijze heeft afgenomen.  Uw Uni Versa werkt OMni versa gezamenlijk samen in ALLE vormen van energetica. Stenen, gras, water en alle elementen kennen bewustzijn en zijn terug gebracht bij haar basis frequentie, dit betekend ook dat AL uw ingeprogrameerde “kennis” zich zal houden aan de basis frequentie welke voor u als mensheid NOOIT bekend zal zijn noch worden.. 

De toverkracht van stof en creatie welke all chemy vorm geeft heeft VEEL meer kennis en daadkracht nodig dan u dacht..

God zal vergevingsgezind zijn en u een nieuwe kans bieden, NIEUW te bouwen in evenwicht voor alles en iedereen, UW Dubai wordt ondersteund door miljarden engelen die elke zandkorrel dragen u wordt aangeraden dit gebied met klem te ontruimen, ze IS een zandloper in een Zand skull.. ik verzoek daarom met grote klem de olie sjeiks zich richting Nederland te begeven en HIER de plannen alsnog uit te voeren MAAR in evenwicht EN onder toeziend oog van GOD zelf, HIJ is waar ik mee spreek, mijn profetie door mag geven het is geen must mij te geloven het zal een groot feit zijn dat uw aarde reeds IS begonnen in wedergeboorte te zijn als het is.  Ik verzoek met klem Isis Aphrodite deze kennis met grote spoed te laten verzenden richting de landen als Oman, Quatar en alle andere Verenigde Emiraten. UW land zal van iedereen zijn, lang is u beloofd het beloofde land, zij zal zijn de etherlands ( Iedersland)  De zwarte griffin heeft de letter N weggenomen van uw land en energetica. U kunt een blauwdruk afgelegd hebben op waterfrequenties en deze kosmos maar heeft de inzichten en daadkracht van God en zijn naasten GROOTS onderschat. Een eerste en tweede kamer te bouwen als hersenkamers vergt VELE vele malen meer inzichten dan u dacht, muren zijn stenen, stenen hebben oren en ogen gekregen en ZIJ zien U aan…

NIets ontziend… the God’s en Selfie Creation & CO…

Winged Horus

Rene van den Brink

Veenendaal Nederland

Zwarte parel van de Kosmos Geeft het witte Licht van de Mensheid

https://www.youtube.com/watch?v=3deCjXKzvg0 


Source: http://reflectionmaat.blogspot.com/2015/03/skull-and-bonus-secrets-revelations.html



Before It’s News® is a community of individuals who report on what’s going on around them, from all around the world.

Anyone can join.
Anyone can contribute.
Anyone can become informed about their world.

"United We Stand" Click Here To Create Your Personal Citizen Journalist Account Today, Be Sure To Invite Your Friends.

Please Help Support BeforeitsNews by trying our Natural Health Products below!


Order by Phone at 888-809-8385 or online at https://mitocopper.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomic.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomics.com M - F 9am to 5pm EST


Humic & Fulvic Trace Minerals Complex - Nature's most important supplement! Vivid Dreams again!

HNEX HydroNano EXtracellular Water - Improve immune system health and reduce inflammation.

Ultimate Clinical Potency Curcumin - Natural pain relief, reduce inflammation and so much more.

MitoCopper - Bioavailable Copper destroys pathogens and gives you more energy. (See Blood Video)

Oxy Powder - Natural Colon Cleanser!  Cleans out toxic buildup with oxygen!

Nascent Iodine - Promotes detoxification, mental focus and thyroid health.

Smart Meter Cover -  Reduces Smart Meter radiation by 96%! (See Video).

Report abuse

    Comments

    Your Comments
    Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

    MOST RECENT
    Load more ...

    SignUp

    Login

    Newsletter

    Email this story
    Email this story

    If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

    If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.