Read the Beforeitsnews.com story here. Advertise at Before It's News here.
Profile image
By Rene van den Brink
Contributor profile | More stories
Story Views
Now:
Last hour:
Last 24 hours:
Total:

Test ..

% of readers think this story is Fact. Add your two cents.


http://www.reflectionmaat.blogspot.com/

Zoals u beloofd is begonnen met uitwerking achter de schermen van de meest wonderlijke informatie ooit in menselijke geschiedenis.

We wilden geloven in eeuwig leven, samen overlevend in de tijdsgeest, samenwerkend als een gezamenlijke mensheid.

Nu de levenden van toen NU mogen gaan spreken zullen geheimen prijs gegeven worden nooit eerder vertoond nog gepubliceerd. Het doorgeven van boodschappen zoals van Gogh het afsnijden van het oor geeft vele jaren later de oplossing en het antwoord.

Te WETEN dat voor de goden U als mens elk individi de parel in dit kosmisch bestaan bent is een groot gegeven en geschenk.

Nooit eerder mocht de mensheid zulk wonderlijke inzichten verkrijgen als in dit tijdsbestek van geest, waarneming en ratio. Het kruispunt van de gouden ratio van Fibonacci zal een van de meest wonderlijke indrukken achter laten ooit.

Tijdreizen, nieuwe architecturen, voorkomen in plaats van ziek zijn een nieuw tijdperk zal voor u aanbreken, de focus leggen op de toekomst en vooral de mogelijkheden daarin zijn een wonderlijk gegeven, nooit eerder zo diep in intentie mogen duiken, channelingen zo lang geleden nooit eerder boven geroepen zullen nu geopenbaard worden.

We kunnen onze lol op wat natuurrampen betreft maar overstijgen alle kennis in eeuwen en geschiedenis van ons mens zijn. Aan overheden vraag ik met grote klem de waarheid te gaan vertellen aan de mensheid, hoe langer u dit stil houd hoe grootser de kwaadheid en drang u iets aan te doen.

Het LATEN vermoorden van zielen omdat deze te dicht bij de waarheden komen is een triest iets, de bevolkingen van de aarde leeghoofden te noemen terwijl uzelf ziek bent in uw geest is een groot gegeven feit, U heeft verantwoording af te leggen voor 7 miljard mensen en alles wat op deze planeet ademt en leeft, al haar tijdsgeesten zullen zich in de komende weken op u storten omdat hen is getoond hoe ziek uw geest was en welke bedoelingen u met deze mensheid had. Het voordoen als religieuze leiders en volk Gods is een triest geweten iets anders in uw ziel frequentie waar te nemen dan de bedoeling was voor u als mensheid. Daarom heeft de godenwereld ook besloten U van deze aardbodem te verwijderen.

De mensheid in algemeen zal grotendeels gespaard blijven elke regendruppel, of stofdeeltje is zich hier bewust van inmiddels.

 U WEET allang wat tijdereizen is en houd deze bevolking al jaren voor de gek, aan u nogmaals een allerlaatste vraag de geheimen te openbaren anders zullen natuurkrachten op u worden losgelaten NOOIT eerder vertoond.

De bevolking zal des te kwader zijn als u wacht met naar buiten brengen van wat gaande is en vooral wat komen gaat. Geheimen van Shell en vele andere geheime organisaties zijn niet meer, religies was niet hetgeen wat men dacht, u heeft deze mensheid een zeer grote leugen voorgeschoteld, aan u nu de taak nu u JUIST bovenop de sokkel en in de schijnwerpers staat een openbaar excuses aan te bieden.

Ik had u reeds eerder gewaarschuwd en gevraagd uw geheimen vrij te geven en te delen met de bevolkingen van deze aarde, u heeft echter tot de dag van vandaag de spot gedreven met deze vraagstelling dus zie namens de goden ons genoodzaakt nu de gehele all chemy op u los te laten ELK geheim geen geheim meer te laten zijn.,

Het is opzettelijk goedgekeurd dat juist U bovenop de sokkel bent geplaatst juist U in de schijnwerpers te plaatsen wat u gedaan heeft en wat u van plan was. Deze aarde is van niemand onder u als mens zijnde laat dit een grote les voor u zijn, de nieuwe namen welke uw planeten en aarde zullen verkrijgen zullen iedereen toebehoren, elke energievorm die maar een poging waagt dit toch te verwezenlijken zal GEEN doorgang ondervinden.

Poorten van Atlantis zijn inmiddels gesloten en verzegeld, tijdreizen is tijdelijk stilgelegd puur met de reden dat elke ziel op dit moment afgewogen wordt om de passage mogelijk te maken dichter bij het Goddelijk bewustzijn. NU juist voor pasen als u de dood “viert” of herdenkt, herdenken wij het leven de wedergeboorte de geest van een tijdsgeest grootser dan ooit geleefd…

In alle liefde groet ik u,

René van den Brink

Veenendaal Nederland

( gezocht architecten, tekenaars voor uitwerking nieuwe architectuur nieuwe wereld, serieus reageren aub in verband met uitwerking evenementen Earth and Beyoind en vele anderen… )


Source: http://reflectionmaat.blogspot.com/2015/04/test.html


Before It’s News® is a community of individuals who report on what’s going on around them, from all around the world.

Anyone can join.
Anyone can contribute.
Anyone can become informed about their world.

"United We Stand" Click Here To Create Your Personal Citizen Journalist Account Today, Be Sure To Invite Your Friends.

Please Help Support BeforeitsNews by trying our Natural Health Products below!


Order by Phone at 888-809-8385 or online at https://mitocopper.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomic.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomics.com M - F 9am to 5pm EST


Humic & Fulvic Trace Minerals Complex - Nature's most important supplement! Vivid Dreams again!

HNEX HydroNano EXtracellular Water - Improve immune system health and reduce inflammation.

Ultimate Clinical Potency Curcumin - Natural pain relief, reduce inflammation and so much more.

MitoCopper - Bioavailable Copper destroys pathogens and gives you more energy. (See Blood Video)

Oxy Powder - Natural Colon Cleanser!  Cleans out toxic buildup with oxygen!

Nascent Iodine - Promotes detoxification, mental focus and thyroid health.

Smart Meter Cover -  Reduces Smart Meter radiation by 96%! (See Video).

Report abuse

    Comments

    Your Comments
    Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

    MOST RECENT
    Load more ...

    SignUp

    Login

    Newsletter

    Email this story
    Email this story

    If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

    If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.