Read the Beforeitsnews.com story here. Advertise at Before It's News here.
Profile image
By Rene van den Brink
Contributor profile | More stories
Story Views
Now:
Last hour:
Last 24 hours:
Total:

Secret Nasa - Vatican Earth is Holographic pearl on eye lenz of God... ( crowned Earth - Follow Godz Mirroring.com - www.the-embassadorion.blogspot.com

% of readers think this story is Fact. Add your two cents.


http://www.reflectionmaat.blogspot.com/



Allereerst wil ik vrijgeven dat op de ooglens  van God bent geplaatst, Niets is dan ook ontzien en alles is waargenomen door de spiegel omdat ALLE ogen op ons gericht waren hoe erg of extreem de gebeurtenissen ook betrof.

Buitenaardse krachten hebben inmiddels inbreuk op uw media gedaan, zij zijn reeds begonnen zich voor te bereiden op de informatie met betrekking tot openbaringen 2016 welke zeer heftig haar intrede zullen doen.Informatie wordt inmiddels afgelezen van uw eigen databanken.

Alle elementen in, rond en over uw aarde heen zijn reeds geactiveerd en zijn razende.

Alle elementen in, rond en over uw aarde heen zijn zo geactiveerd, dat te doen wat nodig is u tot bewustzijn te brengen op uw lagen Meso aarde.


U heeft bouwwerken als paleizen mogen bouwen om de tijdsgeest te doorstaan, dit zal echter geen garantie meer zijn voor veilig stellen voor de processen die komen gaan, vergeet niet dat de wereld zoals U deze NU heeft vormgegeven de wereld is die U zelf gecreëerd en gevormd heeft door de loop der tijd heen. U heeft mensen onterfd, onthoofd, ontelbaar zielen het leven genomen om uw idealen te bewerkstelligen.

U heeft valse beloftes gedaan in steden en dorpen in Afrika, daar gouden bergen beloofd, “gratis water” beloofd maar voor gebruik van leidingen geld gevraagd wat er niet eens is en waar de mensen vooral geen besef van hebben wat geld is.

U heeft media in uw macht genomen denkende dat de massa mensen hierdoor gemanipuleerd en beïnvloed kon worden

U heeft ernstige inbreuk op privacy gemaakt door screenshots te maken van telefoon camera,s welke om de aantal seconden in geprogrammeerd zijn en naar een centrale computer gezonden worden.

U heeft mensen massaal ingeënt wetende dat deze inentingen ernstige gevolgen voor de gezondheid kunnen hebben, zo heeft u willen enten op het centrale systeem wat voor u als mensheid onmogelijk gemaakt is te bereiken omdat men juist vooraf “wist” en uw gedrag op tijd in heeft kunnen schatten.

U heeft opzettelijk leeg standen gecreëerd en meerde crisis gevormd puur als maskers vorm te houden en mensen uit te sluiten ook maar iets van de grond te krijgen, u heeft hiervoor Secret Ariers gebruikt, Notariers ( God Pan – de juiste “noten” er tussen uit pikken…) en vele anderen, weest u zich bewust van een groot feit dat ook deze inmiddels zijn geïnformeerd van uw wanpraktijken voor Goden te willen spelen.

Via gezamenlijk advocatieren kon men mensen uitsluiten en verbannen uit groepen. ( ( @V.oCat)

U heeft mensen doen laten denken dat de aarde rond is en geen buitenaards leven om ons heen bestaat, echter zal de in daling nu zo massaal ingezet worden dat U op een schandpaal zal worden geplaatst omdat de goden dit gedrag niet langer meer toestaan.

U Heeft mensen zogenaamde “clouds” aangeboden informatie en of afbeeldingen op te slaan met geheel andere doelstelling als is aangeboden, deze clouds zullen zich nu massaal tegen u keren.

U mag zich schamen een geheim te willen bewaren als deze en mensen decenia lang te tarten en getreiterd of uitgebannen te hebben, de arrogantie die u in uw hoofd haalt voor god te mogen spelen zal daarom door de natuurelementen fiks worden afgestraft.

We kunnen zo nog uren doorgaan met praktijken die u gedaan heeft mensen het leven te ontnemen,uit te buiten en te verbannen naar onwerkelijke gure oorden, inmiddels zijn de sporen in zicht waarvan betalingen zijn verricht aan groeperingen zoals Isis de oorlog “molen” draaiende te houden om U geld te laten verdienen, beseft u nogmaals dat de onveilige wereld die u nu voor u ziet ZELF heeft vormgegeven.  U heeft deze mensen in andere delen van de wereld ALLES ontnomen wat hen lief was en de schuld gegeven aan de “Westerse Wereld”. ALLE ogen van de Goden, Semi Goden En Geoden staan op uw gericht, elke stap, trilling en of frequentie zal vanaf heden gevolgd worden. Beseft u dat het systeem om u heen inmiddels verlicht is en alles ziend, voelend, wetende is.

Uw aarde werkt samen als een samenwerkend intens groot brein welke informatie doorspeelt naar het innerlijke en hogere bewustzijn van uw aarde,

Al uw tempels en piramiden staan gebouwd op het temporal brein van semi goden ( Athene – Godin Athena), op deze locaties zou de energie binnen mogen stromen, door ingrijpen van mensen die denken voor goden te kunnen spelen zijn deze coördinaten nu deels verplaatst. Ik heb gevraagd aan hen op te staan die denken dat dit noodzakelijk is op de juiste locaties zodat u tot inkeer zal komen dat niet u als mensheid deze aarde vormgeeft maar zij al is vormgegeven voordat uw jaartellingen aanvang kregen…

Ik hoop dat u begrijpt dat ik misselijk ben door hetgeen ik te zien krijg en op mijn netvlies geplaatst wordt, ik vlieg op de rug van een dertien koppige draak, de zwarte griffon en all ziende leeuw AL uw informatie in te zien en te rectificeren.

Een ” perfect volk” bestaat niet in de ogen van God, Semi goden en Geoden, JUIST de samensmelting van alles samen vormt een mensheid om u iets te leren, samen te werken en gezamenlijk uw brein te gebruiken in deze dimensies, sferen en lagen. Door mensen uit te sluiten van kennis en deze voor u zelf te houden heeft u zorg gedragen voor ernstige verstoringen in de incarnatie reeksen. Dit zal nu worden rechtgezet alles niet als een fout te bestempelen maar als keuzen waarvan u de uitkomst graag anders had verwacht, nu vanaf heden zal een nieuwe weg ingeslagen worden waarbij natuurcatastrofes zich elkaar op gaan volgen. Geen berg zal nog te hoog zijn deze te laten breken of verpulveren.

Het MOGEN bouwen van steden dorpen en of woongemeenschappen bovenop de kruinen van Semigoden WAS een geschenk voor u om zo lang mogelijk de tijdsgeest te doorstaan, nu echter wanneer de Goden, Semi Goden en Geoden letterlijk en figuurlijk op zullen “staan” zal de mensheid zich aan mogen gaan passen aan dat wat de tijdsgeest op dat moment met ons voorheeft. Enkel SAMEN werken zal tot oplossingen komen anders niet, Vooral EL I TE maakte gebruik van deze kennis en bouwden de kastelen als kronen op de hoofden van Semi Goden, Geoden en Goden nu echter wanneer volledige openbaringen plaats zullen vinden kan ik niet meer instaan voor de gevolgen van dit naar buiten brengen, er rest mij niets meer dan volledig te openbaren wat openbaart moet worden.

Tereur en of oorlogsdaden zijn zeker niet ongezien gebleven hier is de gitzwarte griffon op af gezamenlijk met een “leger” van ontelbare gitzwarte engelen…zij zullen niet meer rusten voor de bron gevonden is van dit aangestichte…ALLE elementen zullen hierbij samenwerken..


Vanuit de hogere en Ether beneden werelden verzoek ik uw gedrag direct aan te passen, iedereen heeft uw gedrag van buitensporigheid en zelfverrijking door…

Weest u gewaarschuwd dat uw aarde samenwerkt net als uw eigen brein, de consequenties zullen immens zijn dit niet te accepteren en of aanvaarden.

Mijn reis hier te zijn in dit nu was vele lichtjaren, ik had mijn ontvangst reeds anders verwacht.

Deze wereld gezamenlijk heeft ALLE breins nodig te overleven, elke ziel, elke samensmelting te mogen vormgeven in dit hiernamaals en voor ons wat nog komen mag.

Mijn boodschap voor Nasa is : U heeft de piramide Heroglieven niet goed begrepen, de slang zal van de aarde afgenomen worden hiermee wordt bedoeld dat al het kwaad weggenomen zal worden en massaal indalen van kennis en ook overdrachten plaatsvinden. U heeft lang mensen laten geloven dat de aarde rond is, de hoek ofwel graden waarin u deze fotoweergaven maakt is van belang iets rond OF anders te laten lijken, U kunt inmiddels ien dat dit uit een grote leugen bestaat.



Central Sun


Source: http://reflectionmaat.blogspot.com/2015/11/secret-nasa-vatican-earth-is.html



Before It’s News® is a community of individuals who report on what’s going on around them, from all around the world.

Anyone can join.
Anyone can contribute.
Anyone can become informed about their world.

"United We Stand" Click Here To Create Your Personal Citizen Journalist Account Today, Be Sure To Invite Your Friends.

Please Help Support BeforeitsNews by trying our Natural Health Products below!


Order by Phone at 888-809-8385 or online at https://mitocopper.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomic.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomics.com M - F 9am to 5pm EST


Humic & Fulvic Trace Minerals Complex - Nature's most important supplement! Vivid Dreams again!

HNEX HydroNano EXtracellular Water - Improve immune system health and reduce inflammation.

Ultimate Clinical Potency Curcumin - Natural pain relief, reduce inflammation and so much more.

MitoCopper - Bioavailable Copper destroys pathogens and gives you more energy. (See Blood Video)

Oxy Powder - Natural Colon Cleanser!  Cleans out toxic buildup with oxygen!

Nascent Iodine - Promotes detoxification, mental focus and thyroid health.

Smart Meter Cover -  Reduces Smart Meter radiation by 96%! (See Video).

Report abuse

    Comments

    Your Comments
    Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

    MOST RECENT
    Load more ...

    SignUp

    Login

    Newsletter

    Email this story
    Email this story

    If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

    If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.