Read the Beforeitsnews.com story here. Advertise at Before It's News here.
Profile image
By Rene van den Brink
Contributor profile | More stories
Story Views
Now:
Last hour:
Last 24 hours:
Total:

Embassadorion - G.O.D.Z. Mirroring.Meso Earth Cosmic Library Wensen u een Kosmisch en bewust 2016

% of readers think this story is Fact. Add your two cents.


http://www.reflectionmaat.blogspot.com/




Mijn wens,

Iedereen bewust te maken van de grootsheid van ons samenzijn…. een toverstok en boek aan te reiken,

Een Kosmisch Magical 2016


Een magisch nieuw jaar staat voor uw deur, een jaar waarin toveren en verwezenlijken van sprookjes mogelijk wordt gemaakt, een jaar waar iedereen bewust wordt van haar eigen toverkunsten en mogelijkheden tot creeren. Deze “wereld” hoort niet tot enkelen toe, ze is een samenwerking tussen culturen, internationale belangen en samenwerking van alle rassen culturen, de verschillen geven de pracht en praal van deze aardlaag weer. Ze vormt samen onze aarde.


Men vraagt ons af in dit gesprek met de Godenwereld waarom de mens zoveel toelaat, en waarom men zich zo over laat halen in alles, is het geen snoepgoed, geld en of aardse rijkdommen dan zijn het wel andere aardse behoeften als seks zichzelf in dit leven te verrijken.

In een kort bericht als deze schieten aardse woorden tekort als hen die we willen gedenken die om het leven zijn gekomen omdat de ander zichzelf heeft willen verrijken, een premie die onbetaalbaar is geworden, een water rekening, huur die niet meer betaald kan worden een eindeloze story verhalen heeft de hemelen bereikt en worden nu terug gekaatst op uw aardlagen in vormen van karma. 

Misschien is het huis inmiddels achter ons, de aardlaag de spiegel van het hoofd, de sterren de gedachten krachten die inmiddels eindeloos reiken tot ver achter de sky misschien hebben ze eindelijk het bewustzijn bereikt dat stukje bij beetje een voor een de lichtjes ontsteken.

Boven kent geen huur, ze kent geen symbolen als geld daar is het vanzelfsprekend omdat men bewust is van een groot feit allen te mogen leven binnenin het Goddelijk brein. Om ons een boodschap aan te kondigen staat een jaar ons te wachten waarin magic de boventoon zal krijgen. 

In belang van een algehele mensheid iets op mogen dragen is een wonderlijk en vooral eervol gegeven.  U heeft spelletjes gespeeld in de ogen van Goden, heeft u zelf materie toegeëigend die niet de uwe is, land, huizen gebouwen, kantoren alles toegekend om uzelf bovenaan te zetten boven op een sokkel, hoe hoog zal de val zijn? wordt het niet eens tijd voor samenwerking in vorm van samen belangen, samen verdienen samen vechten samen bouwen…

De vuren in elk brein op, in rond en ver over uw aarde zijn ontstoken, ik zag licht ver van hier al duizenden lichtjaren geleden onderweg richting aarde, een microscopisch weergegeven vuurtje, nu enkele jaren later is het een vulkaan van immense grootte welke met uitbarsten is begonnen en een kosmisch vuurwerk in gang heeft gezet om alles te ontwaken.

Houd u rekening mee dat in het nieuwe jaar een nieuw bewustzijn in gang gezet worden dat u allemaal teugels van een bepaald instrument in handen heeft gekregen in dit leven, de een in bezit van geld, de ander voeding, water, kleding en of speelgoed wat voor ons als overtollig wordt gezien. De emmer van overvloed is overgelopen en u als mensheid hoeft enkel het licht in uzelf te ontsteken dat kleine lichtpuntje te gaan zien wat u zelf niet nodig acht de ander met smart op zit te wachten. Een samenleving zoals de Goden bedoelen is een samenleving van samenwerken, samen geven samen bouwen, samen huilen samen lachen samen dansen. 

Dit jaar is mijn wens dat alle mensen op deze aarde eens om zich heen kijken wat jij kan doen om anderen te helpen en niet de verbrandingsovens van “groene energie” te spekken waarbij vrachtwagens uren moeten rijden deze ovens op te stoken maar eens te gaan kijken wat jij niet nodig hebt de ander goed kan en mag gebruiken. Maak eens een pas stil op de plaats, sluit je ogen en denk eens na wat je anderen kan geven wat jij niet meer nodig acht voor jezelf.. 

Ik heb een lichtje ontstoken 14 jaar geleden in mijn bewustzijn deze mensheid iets aan te willen gaan bieden, ik ben door het volgen van dit lichtpuntje alles kwijt geraakt wat mij lief was op dat moment, mijn bezittingen tot meerdere malen toe, mijn zaak kwijt, ben “ziek”geworden, maar tot de dag van vandaag vraag ik me af waarom deze mensheid zoveel toelaat en waarom de massa niet eens tot bezinning komt te kijken wat jij voor de ander kan doen ZONDER eens geld te vragen ZONDER eens een enorme huurborg te vragen.. waar is uw menselijkheid gebleven, waar is uw bewustzijn heen, waar is het lichtpuntje gebleven in uw kosmisch en hemels brein. Waarom luisteren naar een aantal “leiders” die zichzelf klem eten, zichzelf verrijken door middel van immens dure villa,s betaald door mensen die amper nog rekeningen kunnen betalen. Een Europa wat een moet vormen maar verschilt door enorme scheuren in democratie, corruptie en of zelf belang is dit een Europa wat we wilden creëren was dit de droom van een aantal mensen iets samen vorm te geven. Een droombeeld vormgeven naar anderen op deze aarde over Europa en deze richting Europa laten trekken met een droom in het vooruitzicht als luchtkasteel…? Zijn wijzelf niet de schuldigen van het vormgeven van een droom als deze..mijn vraag aan wereldleiders is wees eerlijk, spreek waarheid, want het jaar van kosmisch karma en weerkaatsen op de weegschaal ( Lemniscate) is aangebroken en uw ziel zal gewogen worden op de veren van MaAt.

In de afgelopen 14 jaar ben ik heel anders naar mijn leven gaan kijken, bewuster te weten op 44 jarige leeftijd onze 88 jarige grootvader wekelijks te helpen met voorzien van zijn behoeften nog zelfvoorzienend te blijven zo lang mogelijk op zichzelf te kunnen blijven wonen, hoe mooi kon mij de weerspiegeling van een lemniscaat getoond worden. ( 44-88)  ik ben veel diepgaander gaan inzien en heb niet willen geloven in complotten maar ben gaan focussen op deze mensheid een oplossing aan te reiken in plaats van in haat en verderf te gaan denken. Op 08-08-2008 kwam een tatoeage op mijn arm met dit lemniscate zonder dat ik dit zelf besefte werd deze om 20.08 op mijn arm geplaatst.

Het “praten” met de kosmos, met mijn meesters in licht EN duister is een wonderlijk feit wat ik graag wil delen met mensen. Ik heb HEN gevraagd triljarden vlinders te sturen naar deze aarde, ontelbare lichtjes te ontsteken in alle elementen, lucht, aarde en andere elementen als water en wind bewust te maken zodat iedereen mag zien, voelen en ervaren op zijn eigen manier, zijn eigen schrijver van eigen boek, volgens mijn visie was en is dit de goddelijke boodschap van ons zijn in dit nu..

Misschien heb ik een licht gezien, misschien niet, misschien hoop ik wel dat ook ik ooit eens in een leven een vuurpijl van bewustzijn en bewustwording af mag schieten de levensvormen zo bewust te mogen maken van hetgeen gezien mag worden.

Wat doe jij met dit nieuwe jaar, ontsteek ook jij een licht voor een ander, wens ook jij triljarden vlinders, 

Wees bewust van een magisch jaar in aantocht en wat inmiddels is aangebroken aan de andere zijn van onze spiegel.

Wees eerlijk naar elkaar en probeer elkaar te helpen daar waar nodig is, als ik een simpele wens zou mogen doen dan wenste ik een toverstaf en toverboek, een toverstaf waarmee ik iedereen gelijkwaardig maakte in bewustzijn ALLEMAAL te mogen leven binnenin het goddelijke, ondanks ons verschillend zijn, denken en doen en laten.Het boek om elk verhaal van ons individu op te schrijven en met plaatjes te gaan onderbouwen, jou eigen library, jou eigen toverstaf hoe wonderlijk zou dat zijn..?

Laten we kijken daar waar anderen hulp tekort komen wij die instrumenten mogen toevoegen  een orkest wel te laten spelen. Gezamenlijk vol passie en overtuiging dat in alle in ons ogen ziende tegenslagen een diepgaande prachtige boodschap verborgen ligt, want waar mensen tien jaar geleden baan en huis kwijtraakten klinkt weer hoop, worden huizen weer opgebouwd, bedrijven weer opgestart en krijgen mensen weer houvast en overtuiging te willen overleven.

Ik als Embassador van de Cosmic Library Meso Earth wens voor een ieder een eigen toverstaf en boek toe en een zeer liefdevol, gezegend en vooral bewust, kosmisch 2016.

Mogen alle wensen uitkomen van en voor U en blijf geloven in wonderen en toverkunsten wat men u ook aandoet, u bent kunstenaars, tovenaars en dansers…De heilige wouden bevinden zich binnen uw eigen brein, door middel van waarneming roteren de sterren als bloemen en vormen gezamenlijk en gezichtbepalingen…

Liefdevolle Zonnegroet,

René van den Brink

Veenendaal

Nederland


Source: http://reflectionmaat.blogspot.com/2015/12/embassadorion-godz-mirroringmeso-earth.html



Before It’s News® is a community of individuals who report on what’s going on around them, from all around the world.

Anyone can join.
Anyone can contribute.
Anyone can become informed about their world.

"United We Stand" Click Here To Create Your Personal Citizen Journalist Account Today, Be Sure To Invite Your Friends.

Please Help Support BeforeitsNews by trying our Natural Health Products below!


Order by Phone at 888-809-8385 or online at https://mitocopper.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomic.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomics.com M - F 9am to 5pm EST


Humic & Fulvic Trace Minerals Complex - Nature's most important supplement! Vivid Dreams again!

HNEX HydroNano EXtracellular Water - Improve immune system health and reduce inflammation.

Ultimate Clinical Potency Curcumin - Natural pain relief, reduce inflammation and so much more.

MitoCopper - Bioavailable Copper destroys pathogens and gives you more energy. (See Blood Video)

Oxy Powder - Natural Colon Cleanser!  Cleans out toxic buildup with oxygen!

Nascent Iodine - Promotes detoxification, mental focus and thyroid health.

Smart Meter Cover -  Reduces Smart Meter radiation by 96%! (See Video).

Report abuse

    Comments

    Your Comments
    Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

    MOST RECENT
    Load more ...

    SignUp

    Login

    Newsletter

    Email this story
    Email this story

    If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

    If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.