Read the Beforeitsnews.com story here. Advertise at Before It's News here.
Profile image
Story Views
Now:
Last hour:
Last 24 hours:
Total:

firme amenajari interioare iasi

% of readers think this story is Fact. Add your two cents.


Ce trebuie să urmăriți într-un contract de amenajări interioare? 
În primul rnd, costurile totale. De cele mai multe ori, se specifică în contract că bugetul poate fi depășit, cu anumite condiții. O dată ce l-ați semnat, veți avea siguranța că veți fi consultat ori de cte ori intervine o schimbare. „Orict de bun meseriaș ai fi, nu poți estima 100% costurile totale. Intervin în discuție, de fiecare dată, pereții, care nu sunt drepți, de cele mai multe ori, plus alte lucruri. Oricum, costurile estimate inițial sunt depășite, în general, cu maxim 20-30%, să zicem, cel puțin în cazul unei firme serioase”, explică reprezentantul unei firme de amenajări interioare din Iași.

Devizul, piesa esențială din puzzle

Premergător contractului, devizul este piatra de temelie pe care va fi așezată întreaga înțelegere. Dacă îl ignorați sau îl citiți superficial, s-ar putea să aveți mai trziu surprize. Deloc plăcute, chiar. În deviz vor fi specificate, detaliat, costurile lucrării de renovare. „O firmă serioasă va specifica termenul de execuție, în contract, iar în deviz vor fi trecute materialele care vor fi folosite. Din cte am observat, există mai mult categorii de clienți: unii, care nici nu se uită pe deviz, bazndu-se pe ceea ce s-a discutat anterior și unii care nici nu știu să-l citească. Eu, personal, îi las timp omului să se uite pe deviz și să-l înțeleagă. Iar dacă nu-l înțelege, poate cere mai multe informații de la mine sau de la altcineva, cunoscut, care se pricepe”, cred managerii firmelor de amenajări interioare din Iași.

Nu alegeți oferta cea mai ieftină! Vă va costa prea scump!

Pentru că banii nu ne prisosesc majorității dintre noi, alegem cu grijă oferta cea mai avantajoasă. Dar, cnd avantajos înseamnă mult mai ieftin dect media de pe piață, e posibil să „vă ardeți”. Firmele serioase nu „vă iau ochii” cu un tarif mic, dar nerealist. Cel puțin, așa susțin specialiștii din domeniul amenajărilor interioare. “Majoritatea clienților caută ce e mai ieftin pe piață. Din cauza asta tot ei pierd, pentru că muncitorii respectivei firme sunt necalificați, sau firma nu e serioasă. Pentru că oferta firmelor de amenajări interioare din Iași este mare, eu, personal, aș fi atent la vechimea firmei. Mai mult, aș vedea o lucrare finalizată deja și aș sta de vorbă cu unul-doi clienți”, îi sfătuiește pe necunoscători patronul unei mici firme de amenajări interioare din Iași.

Vreți renovare la negru? Fiți foarte atenți!
Majoritatea persoanelor preferă să bată palma, chiar și cu o firmă mică, la negru. În acest caz, fiți atenți la cine apelați. “Fapte, nu vorbe!”, trebuie să fie principiul după care să vă ghidați. Portofoliul societăților comerciale de profil vorbește de la sine.
Surprizele apar, însă, și în tabăra cealaltă. După cum spun cei care lucrează în domeniul amenajărilor interioare din Iași, majoritatea clienților nu vor contract. Iar printre aceștia sunt și unii cu intenții nu tocmai cinstite. „Am avut cteva situații în care am fost plătit, dar numai parțial. Și a fost vorba de agenți imobiliari, în general. De atunci, fac o situație a lucrărilor după fiecare etapă parcursă și solicit plata pentru etapa respectivă”, povestește reprezentantul unei firme de amenajări interioare din Iași.

 

For More Information Kindly Visit pret osb iasi



Before It’s News® is a community of individuals who report on what’s going on around them, from all around the world.

Anyone can join.
Anyone can contribute.
Anyone can become informed about their world.

"United We Stand" Click Here To Create Your Personal Citizen Journalist Account Today, Be Sure To Invite Your Friends.

Please Help Support BeforeitsNews by trying our Natural Health Products below!


Order by Phone at 888-809-8385 or online at https://mitocopper.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomic.com M - F 9am to 5pm EST

Order by Phone at 866-388-7003 or online at https://www.herbanomics.com M - F 9am to 5pm EST


Humic & Fulvic Trace Minerals Complex - Nature's most important supplement! Vivid Dreams again!

HNEX HydroNano EXtracellular Water - Improve immune system health and reduce inflammation.

Ultimate Clinical Potency Curcumin - Natural pain relief, reduce inflammation and so much more.

MitoCopper - Bioavailable Copper destroys pathogens and gives you more energy. (See Blood Video)

Oxy Powder - Natural Colon Cleanser!  Cleans out toxic buildup with oxygen!

Nascent Iodine - Promotes detoxification, mental focus and thyroid health.

Smart Meter Cover -  Reduces Smart Meter radiation by 96%! (See Video).

Report abuse

    Comments

    Your Comments
    Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

    MOST RECENT
    Load more ...

    SignUp

    Login

    Newsletter

    Email this story
    Email this story

    If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

    If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.